Söndag

Jag gillar söndagar. Man är lite bakis, så där så att man kan vara seg med gott samvete eftersom man faktiskt inte orkar göra nåt. Sen är det bara att börja svt-playa, kolla ikapp på allt man har missat under veckan. Fantastiskt.

Idag är det måndag. Tentamåndag. Jag svarade på allt, men gissade också på allt så jag kommer att måsta bekanta mej mer med lingvistiken senare under hösten.

I övrigt är jag ganska nöjd med livet för tillfället.

Allvar

Det är mycket allvar nu. Skolan har börjat. Jag har dock inte riktigt insett att vi har tenta om två veckor, jag har i prinicip inte läst en sida. Dags att ta tag i allvaret.

Jag har också insett att jag på allvar bor själv nu. Det är inte bara någon liten semestergrej det här, utan snarare ensamheten i sin fulla skrud. Trivs jag? Oftast.

Den allvarligaste frågan är dock: Vad är det för skillnad mellan att ta sej själv på för stort allvar och att inte ta sej själv på allvar alls? Jag skulle säga att jag gör båda två. Komplext men en allvarligt menad fråga.

Misslyckat blogginlägg? Svar: ja!

(är det okej att stryka sej från en kvällskurs som man har sett fram emot jättemycket, bara för att det kommer att vara föreläsningar på engelska, vilket innebär att jag kanske måste säga nåt på engelska?)

RSS 2.0