Glad

Ibland så dyker det upp små gatljus i natten och det är dom som gör att man orkar. Även fast allt är pissigt just nu så finns det människor som gör mej så glad, bara genom att höra av sej, så att jag glömmer bort att allt är piss. Tack för det alla ni!

Lisa min älskade älskade vän. Grattis till att du kom in på skolan. Ja lovar att jag ska ta en weekend i uppsala i höst!

Förövrigt så jobbar jag hela nätterna, sover till två och så pluggar fram tills det är dags att cykla till jobbet. Jag har dock hört rykten om att det ska vara sol och varmt ute nu.

Dusch, kaffe och sen jobb. Det kommer att bli en helvetesnatt!


...

Ja, vad ska man säga? Uppdateringen är inte på topp direkt. Men det blir väl så på sommaren. Man har mycket att göra kan jag tro, men jag vet inte. Jag gör inget speciellt. Iaf så tänkte jag ge mej på ett försök att samanfatta den senaste tiden.

London.
London var fantastiskt så klart. Jag och Jenny höll sams och pengarna tog slut, precis som det ska vara. Det var dock lite för varmt att springa runt på stan, men hellre det än att det regnade.
Vi hann träffa Sarah också. Helt fantastiskt. Vilket liv hon lever! Men som Jenny sa, så är jag ganska nöjd med min vardag och tryggheten i Umeå.

Jobbet
Jobbet är pissigt som fan. Dom första fyra veckorna var bra, till och med trevliga, men nu är det inte kul nånstans, vilket beror på att jag har bytt arbetskamrater. Jag orkar inte skriva så mkt mer om det, men jävla kärring!

Livet
Ja vad ska man säga om livet? Jag är inte glad på en fläck. Det är klart att det finns som glädjeämnen här och där. London, Ossians namngivning, fika med folk och så där, men i övrigt är det inte roligt alls.
Jag längtar tillbaka till Umeå, jag känner mej stressad men jag har inget att göra. Ångesten och krypningarna i kroppen har kommit tillbaka och jag mår allmänt piss.
Jag har gått upp sju kilo i sommar, jag är typ rund. Det är jobbigt att gå och jag har ont i kroppen. Men det värsta är att jag är missnöjd själv. Jag vill helst inte visa mej bland folk längre.

Sommaren överlag har varit ett fiasko. Och det är en hel månad kvar innan jag kan åka hem igen. Jag har stora förväntningar på hösten nu.


Förlåt alla som jag försummar den här sommaren!


Plugga

Idag har jag satt igång med tentapluggandet igen. Ja jag är precis lika chockade som ni. Jag trodde inte heller att jag skulle börja med det förrän veckan innan, men eftersom jag jag måste klara tentan den här gången så är det väl lika bra att börja. Och tentaångesten satte in med en gång. Så nu är min fråga; borde jag försöka bearbeta den under tiden som jag pluggar för att på så vis kanske bli av med den för alltid, men då inte ha så mkt tid till att plugga på och på så vis riskera att kugga igen? Eller ska jag bara ignorera den och köra på och må om möjligt ännu sämre än jag gör nu, fram till sista augusti?

För övrigt bytte jag arbetskamrater på jobbet inatt. Jag saknar Jenny, Pontus och Tony! Det får bli min enda kommentar tror jag.

Vila nu innan jobbet!

.

Huvudvärk. Illamående. Trötthet. Det känns som att den här sommaren blev ett fiasko.

Liseberg

Om livet vore som Liseberg så skulle det vara Rainbow precis efter kraschen!

Ossian

Igår var en helt fantastisk dag. Det var Ossians namngivningsdag! Han är den sötaste och bästa lilla pojken jag någonsin har träffat.
Han kommer att få ett bra liv för han har världens bästa föräldrar, en fantastiskt stor släkt och en fantastisk fadder så klart. (jag)
Igår fick jag då träffa en stor del av Ossians släkt. Jag är avundsjuk. 78 personer var där igår, inte bara släkt men en stor del var det. 78 personer! Jag umgås med 5 personer i min släkt. Kul!

Jag får inget vettigt ur mej nu för jag är alldeles tagen av Ossian så det får bli lite bilder istället.








Förklaring

Kanske är jag skyldig en förklaring till dom deppiga korta inläggen som har präglat min blogg på senaste tiden. Kanske är jag det inte. I vilket fall så kommer det en kort förklaring här.
Jag kommer inte överens med mina föräldrar så det är skit jobbigt att vara hemma. Vi kommer inte överens på en fläck. Jag är så trött och sur hela tiden, och det gör att det inte finns någon energi till att göra nåt annat än att ligga i sängen så jag kommer inte härifrån.
Jobbet har varit lite som en tillflyktsort. Visst det är jobbigt att jobba natt och allt det där, men det har ändå varit skönt att komma hemifrån. Så var det fram tills allt jävla skitsnack började. Jag är så himla trött på att jag inte kan få prata med vem jag vill utan att det kommer massa antydningar på att jag ska vara kär. Ja ni har väl ändå listat ut det. Det är jimmy jag pratar om. Jag pratar inte mer med honom än med någon annan, kanske till och med lite mindre ibland. Jag måste väl få prata med honom hur mkt jag vill. Vi är ändå ganska bra vänner. Jag tycker om honom. Tycker om, inte är kär i. Det är ganska så stor skillnad. För mej är det så iaf, för det har tagit ett jävla tag att komma över honom.
Och för övrigt så kan jag ju hälsa till er mina kära arbetskamrater att jag är inte lat. Jag sliter fan som ett djur!
Jaja, som ni märker är jag upprörd och as sur just nu, men nu har ni fått er förklaring iaf.

...

Just nu är livet bara piss. Jag orkar ingenting. Jag skiter snart i det här.

RSS 2.0