Det är mycket nu

Idag kom finaste Kattis hem från midsommarfirande i Järvsö och solsemester i Oslo. Jag insåg hur mycket jag har saknat hennes Timonliknande uppsyn!

Dessutom kommer Maria upp och hälsar på i morgon. Det kan inte blir mer fantastiskt. Vi har inte träffats sen nyår så det ska bli fantastiskt trevligt. Jag saknar den tjejen varje dag som jag inte är med henne.


Nu kan man tänka att det inte kan bli bättre än så där, men jo då. Sara kommer hem från sin Sverige resa. Välkommen hem sötast.


Solen

Idag har det varit mycket lätt att bara nöjd och glad. Framför allt så var det solen och sällskapet på stan som gjorde det. Och då syftar jag på Ivana och Frappe.

Om det är nåt jag kommer att lära mej den här sommaren så är det att titta på fotboll. Mycket trevligt!


Jag hade tänkt skriva ett lång och fantastiskt bra inlägg, men med tanke på att jag har ägnat fredagkvällen, efter det att fotbollen var slut, till att plugga så känner jag att jag tycker alldeles för synd om mej själv för att komma på nåt bra att skriva. Istället ska jag lägga mej och kolla på So you think you can dance!


På söndag kommer fin fina Maria och hälsar på!


Pensionärspoäng eller vuxenpoäng?

Vem kunde ana att Helena von Zweigbergk har så bra musiksmak?

Skakande nyheter eller?

Det avslutande inslaget på västerbotten nyheterna på SVT idag lät ungefär så här: "Person A och person B har idag planterat sommarblommor i Skellefteå. Efteråt kom sommarjobbaren C med vattenslangen. Klockan 10 var det 18 grader. Och nu till vädret."

Jag gillar lokalnyheterna!


Avundsjuk

För det första så är jag fantastiskt missnöjd över att jag vaknade kvart i tolv idag. Jag är inte en sån som vaknar så sent. Jag vaknar hellre klockan sex. Skärpning Nina!
Men iaf, så kollade jag runt lite på Facebook för att se om det har hänt nåt kul. Vad händer? Jo avundsjuka drabbar mej. Anna är i Östersund, Johanna är i Västerås, Sara är på P&L, Kattis och Frida är i Oslo. Vad gör jag på dagarna? Jag kliver upp klockan tolv, gnäller lite över att jag vaknade så sent, tar en promenad, pluggar lite, lagar mat, eventuellt tränar, lagar lite mer mat, och sen kollar jag på en film eller läser en bok. Och om det är fint väder ligger jag i solen. Hur kul låter det på en skala. Men å andra sidan så är det exakt så jag vill ha det, förutom att jag vill ha tidigare mornar. Jag fick ju följa med till Oslo om jag ville men jag ville hellre vara kvar i lägenheten och bara ta det lugnt och vara själv. Så igen. Skärp dej Nina. Gräset är inte grönare.

Fuck

Min enda kommentar till den här dagen är just Fuck.
Planen var att jag skulle kliva upp tidigt, lyssna på en föreläsning, promenera med anna, träna på iksu, ja men ha en allmänt produktiv dag. Vad händer? Jag vaknar inte särskilt tidigt, går en promenad med anna, sätter mej och lyssnar på föreläsningen, men vad händer efter halva? Jo jag börjar göra en spellista på Spotify istället. Alltså inget mer plugg för mej idag, inte heller någon träning. Kaffe och en spellista är det som gäller.

Midsommar

Jag har just haft min absolut bästa midsommar någonsin. Tack fantastiska Anna för det!

Det är skönt när man känner att man tog rätt beslut. Jag är mycket nöjd!

Glad midsommar!

Beslutsångest

Sommaren verkar inte bli som jag har tänkt mej, det händer alldeles för mycket saker. Jag ska åka hit och dit och spontanitet verkar vara det som gäller. Det funkar inte för mej. Jag ligger och har kramp i hela kroppen och mår rent ut sagt piss för att jag verkar ha sagt ja till saker som inte har planerats ordentligt. Jag måste avstyra det hela. Det går för fort för mej.
Det jag vill göra den här sommaren är ligga på stranden och bli brun (nu är det ju aldrig sol men iaf), läsa massa böcker, engagera mej i mina sommarkurser som är sjukt intressanta, plugga på min omtenta, inte dricka alkohol, träna. Det är allt jag vill. Inget festande, inga masshysteriska sammankomster, inget sånt. Jag må vara världens tråkigaste person men jag orkar inte hålla på att låtsas tycka att saker är roligt längre, jag orkar inte leva någon annans liv. Då är jag hellre världens tråkigaste person, den som alla hatar eller vad som helst.

Fortsättning

118 100 tror att Nina mår förhållandevis bra, det här vädret deprimerar henne  men hon lyckas hålla humöret upp i alla fall. Ha en bra dag.

Men är dom dum i huvudet eller? jag bryr mej väl inte om vädret. Jag är ju bakis!

uppföljning

tydligen så är det kö på 118 100 så vi får vänta lite med att få svaret på frågan.

Hur mår Nina?

Det blev hårt igår. Mycket hårt. Hur mår jag idag? Ja jag har ingen aning därför har vi nu skickat till 118 100 och frågat. Vi väntar med spänning på svaret.

Sommarlov, typ

Så där då. Jag är kanske inte en dålig student trots allt. Jag har nu skrivit klart alla uppgifter som ska in den här terminen. Om dom är bra? nej inte så, men kvantiteten finns där iaf. Så i morgon återstår bara det stora framträdandet av våran pjäs sen har jag, min damer och herrar, sommarlov.
Å andra sidan ska jag ju läsa hela sommaren, men det måste jag inte tänka på nu.

För övrigt har läsarrekordet på den här bloggen slagits. 21 läsare. Det är inte dåligt!

Nästa termin i punkter

Nästa termin ska jag:

- Inte skjuta upp något
- Jag ska ha diciplin, åtta timmar per dag är det som gäller.
- Jag ska vara organiserad.
- Jag ska alltid göra min bästa.

Fan också, nästa termin börjar på måndag. Får man skjuta upp det till höstterminen?

I övrigt har jag haft en bra dag. Mysfika på stan med sötsara. Det är en bra tjej det där. :)

RSS 2.0