Uppdatering

Lägenheten är fantastisk.
Jag trivs som fisken i skålen.
Tentan tar död på mej.

Madrassen och jag

Okej, jag får väl erkänna. Jag har tröttnat lite på att inte ha några möbler.

Förtydligande

Jag inser hur sjukt dåligt formulerat föregående inlägg är. Det jag menar är att det jag tycker är tragiskt är föraktet mot svenssonlivet, när man kanske borde definierar om begreppet. Så till dej Johanna, jag håller med dej.


Svenne

Alltså jag har tänkt på det här med svenssonföraktet. Varifrån föraktet är som störst är kanske svårt att veta, kanske är det som störst i små samhällen, där också risken är större att hamna i ett svenssonliv. Jag undrar dock en sak. Vad är egentligen mest svensson. Att bo i villa, i ett samboförhållande, äta tacos och dricka rödvin på fredagkvällen eller att bo i Stockholms innerstad, jobba med något kreativt och älska sina märkeskläder? Är inte det sistnämnda mer svensson? Jag tänker att det förstnämnda är mer tragiskt än svemsson, men det kanske bara är jag.

Flytt

I morgon tänkte jag hämta ut nycklarna till min nya lägenhet och sne tänkte jag påbörja projekt flytta med hjälp av endast cykel. Givetvis kan jag inte flytta möblerna på cykeln men jag tänker att jag ska försöka ha flyttat alla kartonger innan min familj kommer upp och hjälper mej att flytta. Nu kanske några av er tänker "hm, men Nina har ju inte cykel, den har ju blivit stulen". Så sant så sant. Jag har egentligen ingen cykel, men jag har lånat en trasig cykel som jag hittade. Jag kommer ju ändå inte kunna cykla med kartonerna utan bara ställa dom på pakethållaren så att jag slipper bära dom. Jag tror att det kommer att gå fantastiskt dåligt men det skulle var skönt om det faktiskt funkade.


I övrigt är den här söndagen fylld med plugg och inte så mycket annat.


Utgång

Jag har precis kommit hem från en bra kväll. Trevligt häng hemma hos anna och där efter TC. TC var så där, vi hade trevligt, vi satt och...hm ja vi satt.
På vägen hem funderade jag över hur ofta jag går ut och hur många utav dom kvällarna som jag faktiskt har haft roligt. Det är väldigt sällan som jag har extremt tråkigt men kvällarna kanske inte är värda dom pengar man lägger ut på den. Sen finns den dom där gångerna när det är så sjukt jävla roligt. Det är dom kvällarna man eftersträvar, men dom kommer så sällan. Ändå kommer man fortsätta att gå ut lika mycket i hopp om att kvällen ska bli perfekt. Och är man hemma och kvällen var as kul så vill man bara skjuta sej själv.
Barfota promenader i regn är inte tråkiga heller. Jag kommer nog ha ont i fötterna i morgon dock.

RSS 2.0