TENTA!!

nu är jag äntligen klar. jag har skrivit tentan och det gick bra!!! YAY!!!!! jag är så himla glad...äntligen ett liv..iaf ett par dagar..ÅH!!!!

måndag

sista dagen innan tenta nu. åh, lite nervöst är det allt, men det känns faktiskt bra. det är typ tre frågor som jag är lite osäker på, men risken att dom kommer på tentan är ganska liten, men jag ska plugga lite till på dom. sen ska jag läsa igenom allt igen. svara på den didaktiska frågan..plugga in den..och sen är jag klar! underbart.
jag längtar så tills jag har skrivit sista ordet på sista frågan. när jag kan lägga ner pennan och gå fram med tentan. sen ska jag åka hem och inte ens tänka på något som har med skolan att göra.
jag har städat hela lägenheten nu också..känner mej som ajax kvinnan igen. hehe.
och snart kommer pappa och filip också. om några timmar. ska bli mysigt att umgås med dom lite.

i går när jag sett klart på teve så tänkte jag att jag bara skulle plugga lite till. så jag satte mej vid datorn, men tydligen somnade jag för jag vaknade åtta i morse, fortfarande sittande vid skrivbordet..hehe..jag tror att jag tar det är med pluggandet på lite för stort allvar. men nu är det snart över för den här gången. åh jag är så glad för det! äntligen kan jag ha ett socialt liv igen!

sista rycket nu.

suck

har verkligen pluggat hela dagen nu. det går i och för sej ganska så bra, men nu börjar det bli fullt i huvdet så jag tror att jag ska sluta för i dag. eller iaf för en stund. ska laga mat och sen bara dega framför teven. först är det videokväll hos luuk, jag är ju lite kär i han så jag måste ju se det, den är det nyheter, vilket jag verkligen borde se eftersom jag inte har hunnit kolla på as länge, sen andra avenyn, i brist på annat, sen parlamentet, tror inte att det behövs någon förklaring till det och sist men inte minst så ska jag se första van veeteren på fyran..jag hyser absolut inga förhoppningar om att den ska vara bra, men håkan nesser är ju en bra författare så storyn kanske är okej iaf.
efter denna lilla odysé av teveprogram så kommer jag nog panikplugga nån timme innan jag stupar i säng.

var tvungen att gå och handla förut trots att det blåser så mkt att jag helst inte vill gå ut, men jag var as hungrig och hade inget att äta. så tänkte jag att jag skulle belöna mej själv med lite godis eftersom jag har pluggat så duktigt och för att det skulle bli lite lättare att fortsätta att plugga, men så tog jag mitt förnuft till fånga och tänkte att det inte var så nyttigt så jag köpte kakor istället!!! fråga mej inte hur resonemanget funkade där, men gott var det iaf! dom är slut nu för övrigt!

sista rycket nu

åh underbar dag idag trots att det är söndag. vaknade åtta helt av mej själv och jag var pigg. satte igång datorn och tänkte ligga kvar i sängen ett tag. så skriver rickard! underbara rickard! så det känns som att det kommer att bli en bra dag. Ska plugga in det sista nu. idag ska det sitta.
det blåser fortfarande as mkt ute. jag vågar typ inte gå ut, men jag måste handla idag så jag får väl lägga stenar i fickorna som mamma gjorde på oss när vi var små.
i morgon kommer pappa och filip och hälsar på. ska bli kul. men det innebär att jag måste städa i morgon. och läsa igenom svaren en gång till. och skriva den didaktiska frågan och plugga in den. och baka..men det är bra att jag har så mkt att göra för då kommer jag inte sitta och panikplugga. det var ju det felet jag gjorde inför förra tentan, så nu känns allt bra.

plugg natt

åh det har varit en lååång dag idag. kom inte hem förän halv sex och sen dess har jag bara legat framför teven, jag kände att jag behövde vila lite men nu så ska jag börja plugga.
jag längtar så tills den här tenan är över, då kanske jag äntligen kan börja ha ett liv igen. jag ska försöka ta hand om mej själv. hehe..inte äta gröt och bara sitta framför datorn. det ska bli så skönt.

i natt pratade jag med jimmy. det var så skönt att få prata med honom och för första gången på länge så kändes det jätte bra. dock så är jag väldigt orolig för honom. han  mår inte bra alls nu. jag önskar att jag kunde finnas där för honom.

nu är mitt te klart så nu är det dags att komplettera dom sista frågorna och sen läsa igenom det och skapa någon slags struktur.  

Onsdag

Eftersom jag inte var klar med mina frågor igår så bestämde jag mej för att stanna hemma idag och skriva klart dom. Sov till halv elva. hur skönt som helst, jag kände verkligen att jag behövde det. Sen ringde Elle och talade om att föreläsningen var inställd så jag missade inget! så nu har jag äntligen skrivit klart mina frågor så nu är det bara att plugga in allt, det känns ju faktiskt ganska simpelt, det är ju det man har gjort hela sitt liv nästan så det kommer nog att gå bra. Jag hade ställt in mej på en omtenta på den här tentan också, men nu känns det som att det finns en ganska så bra chans att klara den, så jag ska verkligen göra mitt allra bästa.
nu ska jag försöka plocka i ordning lite här. ser ut som det måste ha gjort på krim 1856 (hihi ett historiaskämt!) sen ska jag ta mej ut tror jag. har inte varit utanför dörren idag än så det ska blir skönt. sen får jag nog ta tag i pluggandet igen. ska läsa igenom alla frågor och se så att jag fattar.
Grattis Johanna och Anna till tentan!


johanna

ja jag vet inte johanna. jag tror inte att jag ät rätt person att fråga just nu. hehe..men jo det tycker jag att du ska göra. det är ju kul, men jobbigt.
jag ska ju läsa svenska när jag är klar med historian. jag skulle ju få låna dina böcker! minns du?

mitt i natten

Åh jag är så trött så jag typ tittar i kors. men det är ju så tråkigt att sova!
dagen var bra..kul föreläsning och underbart slapp dag. dock lite dåligt samvete för att jag inte pluggat nå men skit samma..jag kan göra det i morgon!
sitter och pratar med rickard nu. trevlig kille det där! hehe
och lyssnar på kents nya platta. jag tyckte inte alls om den när jag hörde den första gången, men det blir bättre och bättre, nu tycker jag faktiskt att den är riktigt bra.
nej nu får jag nog gå och lägga mej!
Maria, det kommer att lösa sej. ring när du vill! tänker på dej!

Söndag

jaha så var det söndag igen. Jag hatar söndagar, men idag har inte den vanliga söndagskänlsan infunnit sej, men den kommer väl snart. har sovit jätte dåligt i natt så jag kommer väl snart sitta här och typ sova!

tänker på Rickard!

Idag ska jag ta tag i Italiens enande. så sjukt tråkigt. jag har två och en halv fråga kvar, jag kommer ju aldrig hinna dom tills ikväll..men jag ska nog vänta med en till efter föreläsningen i morgon. jag har inte fått något grepp om det än så jag gör nog så.

Jag mår mkt bättre nu iaf. det är på kvällarna som det är lite jobbigt, men nu är det lugnt.

Kattis, jag hoppas verkligen att våra planer går i lås. ju mer jag tänker på det desto gladare blir jag! Fan vad kul vi skulle ha! hela tiden!!!

nej nu måste jag ta tag i pluggandet!
Saknar mina vänner där hemma: Toraa, Jossan, Maria, Malin, Jennifer, Sara, Sarah, Emelie, Jenny, Jimmy, Fia, Marie och alla andra som jag har glömt så klart!

hm?

det är meningen att det här ska vara den bästa tiden i ens liv. man är ung och festar hela nätterna. har en underbar pojkvän eller så strular man runt, vilket man känns bästa för liksom. men är det så? nej verkligen inte. allt fler kvällar sluta i tårar. ofta finns det inte ens någon anledning till att dom börjar rinna men antagligen så vill jag väl inte veta varför.
för jag har ju inget att vara ledsen över. jag har underbara vänner! verkligen helt fantastiska! och pluggar det jag vill, och det går ju ganska så bra iaf. jag har flyttat och bor i en underbar stad! jag har verkligen alla förutsättningar i världen för att var riktigt lycklig men det är något som stör.
jag undrar när tårarna kommer att ta slut. eller det jag mest undrar är varifrån dom kommer.
det märks att hösten är här!


lördag

jag har sovit så underbart skönt i natt! som ett litet barn. helt underbart. det var till och med skönt att vakna idag.
Planerna för idag är väl mest plugg. jag måste även ta hand om min tvätt som jag tvättade igår. hur mycket som helst. åtta maskiner! helt sjukt. det är jätte fint väder ute idag så jag ska försöka komma ut en sväng också!

Kattis kom med världens bästa förslag igår!  min enda kommentar är: JAAAAAA!!!!!

Jag har varit så akut sugen på pepparkakor och glögg i flera dagar nu! jag vill ha det nu!!!!!! men det är ju inte ens november än så jag får väl vänta ett tag till!

nej nu är det dags att ta tag i dagen. disk, tvätt och plugg!

Fredag idag!

Åh jag älskar helg!
Planer för kvällen och helgen:
-städa
-tvätta
-plugga
Kul liv! nej men det känns okej. ska vara ledig idag iaf, om inte andan faller på.. vilket antagligen inte kommer att hända. jag ska bara städa och tvätta så att jag kan njuta av att inte göra något i ett välstädat hem ikväll..känner mej lite som en hemmafru på 40 talet! men men..
nej det kanske är dags att ta tag i städanden nu! så att jag blir ledig fortare.

Feber?

Jag tror att jag har feber, men det är liksom ingen idé att känna efter eller ta reda på det för jag hinner inte var sjuk nu.
I övrigt känns allt mycket bättre idag, till och med bra. jag var dock på världens tråkigaste föreläsning. Jag tycker dock att Sofia är väldigt duktig, det var ämnet det var fel på och det är ju inte hennes fel!
jag vägrar att plugga mer idag. jag har kompletterat en av frågorna som jag redan har svarat på så nu är jag klar med två. bara tre kvar. det känns bra..jag hade som mål att skriva dom andra frågorna också men jag kommer inte att palla det. det funkar faktiskt lika bra att bara läsa in sej på dom och hoppas på det bästa.
nu ska jag lägga mej i soffan och dricka massa te...
borde städa också! I morgon? kanske inte..

torsdag

jag vaknade i morse. helt ovetande om något. jag kände att det var något som kändes annorlunda. jag kände mej liksom lättare och piggare. men sen kom jag på att jag var ledsen och det bra humöret gick över igen! konstigt det där...
fast det är ändå mycket mycket bättre nu än vad det var förut. jag har iaf bestämt mej för att fortsätta plugga och försöka klara den här tentan. och gör jag inte det så ska jag skriva om den. har jag inte klarat av kursen i jan så skiter jag i det. då åker jag och hälsar på Gustav i Cork!

Johanna! tack snälla för din fin fina dikt! du har inte funderat på en karriär som poet? jag tror att du skulle nå otroligt stora framgångar! 

Jimmy, jag tänker på dej och jag önskar att jag kunde göra något för dej, men det är svårt när jag är här. och helt omöjligt om du inte vill ta emot min hjälp, eller prata med mej! Du ska veta att jag finns här för dej iaf!

nu är det dags att åka till uni igen.  

Grått

det är faktiskt inte helt nattsvart idag. jag anar små mörkgråa partier, främst i periferin, men det är inte helt svart iaf. det måste ju vara bra. Jag har pratat med mina underbara vänner hemma som finns där och stöttar mej, så det känns inte längre som ett helt omöjligt mål att klara av den här tentan! och gör jag inte det så får jag väl skriva en omtenta.
Jag måste klara det här annars kommer jag att hata mej själv så sjukt mycket resten av mitt liv. jag bryr mej inte så mycket om vad alla andra skulle tänka, men jag skulle se det som ett enormt misslyckande för mej själv!

Jaja, jag har snart skrivit klart en fråga iaf, bara 15 kvar. men det känns inte helt omöjligt! bara nästan..

ny dag

jag trodde att om jag åt en ordentlig middag och sen sov länge så skulle allt kännas myckt bättre idag. Ack så jag bedrog mej! känns pissigare än någonsin.
Stannade hemma från skolan idag för jag tänkte att det var bättre att jag pluggade än satt och tyckte synd om mej själv i skolan. men jag har inte riktigt tagit tag i det än.
och mamma och pappa har klargjort att jag inte är välkommen hem förrän den 20 dec eller om jag lyckas hitta ett jobb hemma innan dess. det känns ju jävligt bra att veta att jag inte är välkommen hemma! jag funderar på att skita i att åka hem över jul också! försöka hitta ett jobb här. jobba tills jag har så mycket pengar att jag kan åka till Lisa i Paris eller Gustav i Cork. eller allra helst Rickard i Sydney, men det kommer ju aldrig att hända!
nu ska jag gå en sväng, ta ett bad, städa och sen lägga mej ner och dö!

jag orkar inte mer

jag är så trött och så less på allting nu. jag vill bara lägga mej ner och dö! jag inser ju att jag aldrig kommer att klara den här tentan hellet. FUCK!! jag vill verkligen inte mer nu..har haft en stor gråtklump i halsen hela dagen och nyss släppte den. har suttit och gråtit hur länge som helst nu! jag vet inte vad jag ska göra.. jag orkar inte mer. alltså verkligen inte. men jag kan ju inte bara ge upp! vad ska jag göra?
jag har iaf insett att jag ska ta ett studieuppehåll snart. jag vet inte om det blir innan jag har läst klart historian eller efter. helst nu , men jag skulle vilja gå kvar i samma klass hela tiden. ÅH!!!!

Gustav jag vill så gärna komma och bo hos dej!!!

FAAAN!!!!

tisdag

Jag har sovmorgon idag. hur skönt som helst! det är det är det enda som känns någorlunda bra för tillfället. jag är så jävla less på allt nu. jag vill bara lägga mej ner och sova tills allt är över och det roliga börjar igen.
jag skulle ha pluggat igår, men jag orkade inte, jag var så sjukt trött. så jag gick och la mej tidigt istället, tänkte att jag skulle gå upp tidigt idag och plugga fram till skolan börjar. jaha vad händer, jag sover och sover och sover. så nu kommer jag inte att hinna. eller jag hinner väl sitta typ en timme men det känns ganska så ovärt. jag tänker att jag ska städa och diska istället så jag kan börja plugga direkt när jag kommer hem.
jag vill verkligen inte mer nu! Det är inte kul någonstans och jag såg på Erik igår att han tycker ungefär lika. jag tror att övervägande delen av klassen känner så just nu, men jag vet inte!

nej jag orkar inte ens skriva mer, ska ta tag i disken nu. Kom hit och ge mej en kram!


Rickard, lycka till nu! tänker på dej!


jaha då var det dags igen

Måndag. ny tentaperiod. Känns så där att börja plugga nu igen efter bara två dagar ledigt. Spec när man vet att det här kommer att bli dom jobbigaste två veckorna i ens liv.

Igår kom Linda hit, vid fyra kanske. Hon somnade med en gång och sov fram tills i morse, nästan hela tiden. Kul att träffas liksom. hehe

Johanna! Tack för din fina kommentar!

dags att ta tag i pluggandet igen!

Klar

ÅHHH äntligen klar med städningen. det tog ju bara hela dagen, men gud så fint det är här nu!
har prata med rickard typ hela dagen också..trevlig prick det där! hehe synd att han ska flytta nu bara.

jag är så hungrig så jag håller på att dö så jag funderar på om jag kanske ska laga lite mat. vet dock inte vad jag ska göra, har ju typ inget hemma. som vanligt. det blir väl te och macka. som vanligt. hehe

dagen efter

åh idag är verkligen ingen bra dag. Förkyld, lite bakis och ångest.
ångest för att jag inte klarade tentan, jag vet ju att jag kunde det men inte just då. åh jag hatar när det blir så. det innebär ju att jag kommer att få massa extra arbete nu när jag måste göra en omtenta. fan!
jag känner mej inte alls pepp på att börja plugga i morgon igen. jag funderar seriöst på att åka hem och ta ett studieuppehåll.. jag vet inte..helt seriöst..om jag verkligen vill blir lärare längre..jag vet inte om jag klarar av det.
sen har jag ångest för att jag har gått upp så sjukt mkt i vikt det sista. jag ser ut som en boll nu! när jag var ute och gick här om dagen så var det en kvinna i 70 års åldern som kom fram till mej och sa att jag gjorde helt rätt att motionera nu när den lille snart skulle komma. hon sa att det var så många som bara låg hemma och inte gjorde något när dom var gravida men annat var det med mej!
men jag hinner faktiskt inte träna. jag sitter och pluggar dygnet runt nästan. jag måste ju hinna med att städa och laga mat och sova också.
åh, jag är verkligen inte glad idag!
dessutom så pratade jag med Jimmy igår och jag vet att han sa något som gjorde mej arg och ledsen men jag kommer inte ihåg vad det var så jag har väl kanske ingen rätt att vara arg på honom nu!
det var iaf en jätte trevlig fest igår. kul att träffa johanna igen! tusen år sen ju..
nu ska jag städa och sen sätta mej med en kopp te, kent och en bra bok och mysa lite/tycka synd om mej själv!

fan

det det gick ju inte så bra. jag har aldrig skrivit en så dålig tenta någon gång i hela mitt liv. inte ens ekonomi provet i samhäll a gick så här dåligt. fan! känns as jobbigt. jag har verkligen pluggat så sjukt mycket och jag vet att hade jag bara läst igenom det en gång till i morse så hade jag klarat det.
jaja tenta om två veckor igen..och sen blir det väl en omtenta ett par veckor efter det..
nu ska jag sova lite sen fest!!!

tenta

om mindre än två timmar så sitter jag och skriver tenta. jag är lite nervös! men vad gör det om jag inte klarar den? jag får väl skriva om den i så fall, det är ju inte så att någon dör..
just nu längtar jag efter att jag har lämnat in tentan och är på väg därifrån..då ska jag åka hem och sova så jag orkar leva. jag är så sjukt trött. kunde ju inte somna i går heller. fast då var det iofs mest mitt fel. men det var det värt.
nu måste jag gå till  bussen!
önska mej lycka till!

en dag kvar

ja i morgon så är det tenta dags igen då. det känns faktiskt ganska bra ändå. helst så hade jag velat varit så förberedd så att jag inte hade behövt plugga idag men nu blev det inte så. jag kan europas historia från medeltiden fram till slutet av 1700-talet. nu ska jag bara läsa in sverige och norden.
jag hade dessutom tänkt hinna städa idag också, men vi får väl se hur det blir med det. huvudsaken är ju att jag klarar tentan.
ikväll ska jag iaf på födelsedagsfika hos Elle. det ska bli riktigt trevligt!!!

jag har fått tillbaka mina sömnproblem igen. flera nätter i rad så har jag haft svårt att somna men ändå lyckats efter ett tag men vaknat tusen gånger. men i natt var det omöjligt att somna. jag satt och pluggade till elva då orkade jag inte mer, det bara snurrade runt i huvdet och ögonen trillade ihop på mej för jag var så trött. gick och la mej. kunde inte sova. somnade efter två någon gång. hade tänkt gå upp tidigt idag men det orkade jag inte så nio fick bli bra..men jag är inte trött nu. det är skönt!

dags att börja plugga nu!

Tisdag

Okej, dags att ta tag i pluggandet igen. Idag ska jag fixa med den didaktiska frågan och sammanställa allt. och sen kolla igenom det så att jag förstår. sen är det bara att plugga in. men det tänkte jag göra i morgon och på torsdag för jag kommer inte att hinna det idag.
jag ska även åka in till stan och hämta ut biljetterna till Magnus Betnér. men det får bli i eftermiddag. det skulle också vara bra om jag hann ut och gå en sväng, men jag vet inte när jag ska hinna med det riktigt.

nej nu kan jag inte bara sitta här jag måste plugga!

JJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAA

jag klarade tentan! FY fan vad bra jag är!!! jag har aldrig blivit så glad i hela mitt liv. Jag firade med en ostmacka och saft! så nu är jag inte vegan längre tydligen..men det var det värt! jag menar, när ska man få äta en ostmacka om inte när man precis har klarat sin tenta?
Jag och Elle har verkligen den bästa studiegrupen ever! hihi..

åh blir så himla pepp inför att plugga inför nästa tenta också! men inte idag..jag är så trött att jag somnar när som helst..ska gå och lägga mej tidigt och sitta hela dagen i morgon istället..

GOD NATT!!!

ÅHHHH

idag får vi reda på hur det gick på förra tentan. jag vet inte om jag vill veta. jag stannar hemma. det går inte det här!!!!

inga ursäkter

jag måste sluta med alla dessa ursäkter som jag har för att inte plugga eller göra andra saker..det är ju bara att inse att jag är lat! 

seeg

Det går så segt med pluggandet nu. håller på med en fråga nu, borde hinna klart den och minst två till, men jag vet mycket väl att jag inte kommer att hinna! Jag borde koncentrera mej på frågorna om sverige nu, men det är sp tråkigt och jobbigt så jag orkar inte det. men jag vet att om jag ska klara tentan så borde jag..

igår när jag var ute och gick så tänkte jag på den förra tenten, vi får reda på resultatet i morgon, och jag tänkte att om man inser att man inte kommer att få godkänt på tentan  för att man har läst för lite, då borde man ju vara så smart så att man borde ha klarat det om man läst lite till? jag menar om man verkligen har gjort sitt allra bästa och verkligen pluggat åtta timmar per dag och kännt sej nöjd efter tentan och tror att man har klarat den och sen får reda på att man inte har gjort det, då räcker man kanske inte till? men om man då inser att nej har saknades det lite, jag borde ha skrivit mer om det här men jag hade läst för lite om det för att kunna skriva mer, då har man väl änså kapaciteten att klara det? Ja det här är något slags resonemang för att få mej att plugga lite mer och för att inte känna mej helt misslyckad.

jag håller på att läsa en underbar bok nu. Den ofrivillige resenären av Jenny Diski. Fantastiskt bra bok.

om jag hade fått bestämma så skulle jag leva ett liv utan några små ord. dessa ord är: OM, BORDE, LAGOM och MEN...

nej nu måste jag fortsätta plugga!

Mindre än en vecka kvar

På fredag har jag tenta igen. Jag är så himla less nu. det har gått skit bra att plugga fram tills i förrgår. det är alltid så. det går bra i början men när det börjar närma sej så har jag ingen lust längre.
jag har suttit och pluggat i tre timmar nu ungefär och vad har jag gjort? läst 20 sidor kanske. jag kan inte plugga när jag inte är motiverad. det fastnar inget och jag förstår inte vad jag läser. det är tur att jag har elle och erik. Fram för allt Elle. utan henne skulle det här aldrig gå.
Jag funderar på om jag ska gå ut och gå en sväng nu och hoppas på att jag får lite mer energi, men om jag känner mej själv rätt så kommer jag bli as seh efter och inte orka lyfta mej från soffan. men det är ju så fint väder ute och jg har fixat lite ljudböcker som jag kan lyssna på.

en sak som jag läste för ett tag sen som jag tycker är väldigt rolig. tragisk men rolig. När kungen befallde dom kristna människorna att dra ut i ett korståg så hade dom inte råd utan lånade pengar av judarna. När dom sen kom hem efter kriget så hade dom inte råd att betala tillbaka utan började då rättfärdiga sej själva och kalla judarna för jesushatare osv. SMART!!!

det finns en kille i klassen. Jonny. han är så sjukt smart. jag tror att han är en av dom smartaste människorna som jag har träffat. han drar slutsatser på lektionerna som till och med Martin blir lite förvånad över. det verkar inte vara så att han har så mycket förkunskap som tex jens som kan allt redan utan han är så jävla snabb i huvudet att han kan förstå saker som tar flera månader för mej att komma fram till. (det säger kanske egentligen mer om mej, men ni fattar vad jag menar) så får jag reda på för någon dag sen, att han, den smartaste människan i världen ska bli lärare mot lägre åldrar. Hur tänker han då? jag menar, det är ju jätte viktigt att man har en bred ämneskompetens även om man är lärare mot lägre åldrar, men det känns som att den kunskapen kan man läsa sej till själv och istället inrikta sej mer på det didaktiskt. han borde ju bli gymnasie lärare, eller forskare eller vad som helst, bara inte lärare mot lägre åldrar. jag blev så ledsen och lite arg när jag fick reda på det.

jehovas vittnen var här och ringde på dörren nyss. obehagligt tycker jag. men jag skötte det snyggt. hehe. sa att jag inte hade tid nu och smällde igen dörren. Gud så mogen jag är! det är helt sjukt.

jag borde verkligen fortsätta att plugga nu. men åh så tråkigt..en fråga till idag bara, helst två. men en kan jag väl iaf göra.

4500

jag ska alltså betala 4500 jävla kronor! hur fan ska jag få råd till det. hyra på 3000 och så 4500 det är 7500..och jag får 7300 nästa månad..öh?? det går inte! vad fan ska jag göra????

Onsdag

Var inte i skolan idag. Hade inte sovit i natt så jag orkade inte gå upp. som tur är har jag ju Elle som är en ängel på att anteckna och förklara för mej. Elle var alltså på besök i underbara Holmsund idag. Vi skulle plugga men det blev mest fika och spel. Men det gör inget, vi hade väldigt trevligt iaf.
jag har inte pluggat nå alls idag. Inte bra det där. Men jag tänker att jag ska sitta i morgon eftermiddag. På fredag fram till kvällen (då ska jag festa) och sen hela helgen. det borde gå bra! det är viktigt att ta små pausar ibland också. dock inte bra när dom bli längre än själva pluggandet.
Idag har jag också lagt över lite böcker till min Ipod som jag kan lyssna på  när jag går min morgonprommenad. jag ska ta tag i den på fredag tänkte jag. Bra bra.
jag kan även titulera mej som vegan nu. tydligen så har jag tagit steget. hur det känns? jag jag vet inte. jag har aldrig varit så sugen på ost och mjölkchoklad som nu. men jag ska se dem som ett test nu ett tag och så får vi se hur det går. det känns kanske lite som att jag gör det av fel anledning bara. men det kanske inte spelar någon roll? eller jo...jaja nu är jag vegan iaf. hoppas att jag klarar det bara.
jag måste in till stan och fixa lite saker. måste fixa så jag kan fixa rasmus' julklapp. äh veronika kommer ju ändå inte att läsa det här så jag kan ju skriva vad jag ska göra. jag tänkte sticka en sån där vit tröja med röda och blå ränder på ni vet? den är så fin. en sån ska han få i Julklapp av mej. jag tänker att jag bara ska ge julklappar som jag gjort själv på något sätt i år. nu vet ju både du och jag att det inte kommer att bli så för jag är allt för lat för det!
jaja så är tanken iaf..
ska titta på teve lite nu och sen sova!

Jag är KÄR!!

Veronika och Rasmus har varit och hälsat på idag. Och jag har träffat mannen i mitt liv. Han är fem och en halv månad men så otroligt söt. Och han är kär i mej också. så fort han ser mej blir han glad och skrattar. Så SÖÖÖT!!!

(idag när jag skulle ta på mej mina byxor så gick dom inte att knäppa! nu måste jag ta tag i det här. jag har ju inte råd att köpa nya kläder. illa.)

gustav jag saknar dej!

RSS 2.0