Tankar om te

Så här står det på baksidan av tepåsen som jag köpte för ett tag sen:

Hsü Ts'eshus tänkvärda ord om den rätta tidpunkten att dricka te.
-när hjärtat och händerna är fria
-när man är trött efter att ha läst dikter
-när tankarna är upprörda
-när man lyssnar till en sång
-när sången är slut
-när man sitter inne på en fridag
-under samtal till långt inpå natten
-en dag ned små regnskurar
-när dagen är klar och vinden är mild
-när ett samkväm är slut och gästerna gått

Wow

för att citera världens bästa Johanna "wow jag känner mej som Ajax-kvinnan" jag har verkligen varit jätte duktig idag. Jag har städat hela lägenheten. tvättat all tvätt. strukit all tvätt. gjort en smörgåstårta tills i morgon och nu ska jag börja plugga. jag känner mej så duktig! Fattar inte var all energi kom från. helt sjukt!
Jag hann dock inte med någon promenad. om jag inte går nu vill säga, men jag tror att det är bättre att plugga, för annars kommer jag inte att orka det idag. eller? nej fan, jag går en sväng!

Förhatliga söndag

Åh jag HATAR verkligen söndagar. dom är så sjukt tråkiga och jobbiga och allt annat. ÅH!
Jag har tvättid om typ tio minuter. yey. skit kul! eller inte. dessutom måste jag städa idag. Vilket jag har börjat med nu. har dammsugit allt, men jag fick as ont i huvudet. insåg att det kanske hade att göra med att jag inte hade druckit något kaffe än idag. så jag satte på kaffe och så satte jag mej här. inte bra. nu kommer jag ju fastna här resten av dagen.
somnade vid fem i morse! kul kul. vaknade elva. eller ja första gången vaknade jag vid åtta men jag insåg att jag antagligen skulle komma att mörda någon om jag gick upp då. så jag fortsatte att sova ett tag.
Och det är nätfel idag också! så jag kan inte ringa någon. FUCK!!!
nu är kaffet klart och jag måste springa ner med tvätten.

lördag natt

jag har ingen energi kvar. jag är så trött hela tiden. varje dag går bara ut på att tömma mej på mina allra sista energitillgångar. jag gör vad jag ska, men allt sker i halvfart. jag orkar inte laga någon mat. jag lever typ på mackor och frukt. bara så att hungern stillas ett tag. Sen när jag väl får gå och lägga mej så kan jag inte somna trots att jag är alldeles utvakad. jag ligger och stirrar i taket och tänker på allt som jag inte borde tänka på. jag blir ledsen och gråter tills jag somnar av total utmattning. så här ser varje dag ut just nu. jag vet inte hur länge jag orkar.
jag vet, jag vet. Om jag lagar ordentlig mat och går en promenad varje dag så kommer jag må mycket bättre, men det går inte. jag får ligga en bra stund och övertala mej själv att gå upp och hämta ett glas vatten, hur ska jag då kunna förmå mej att gå ut?
egentligen så har jag ingenting att klaga på. jag har allt serverat på ett silverfat men jag vet inte hur jag ska komma ur det. det är bara en ond cirkel.
jag vill åka hem till mina vänner. dom som jag fortfarande har kvar. och jag vill åka till dom som jag har tappat kontakten med och be om ursäkt för att jag är så dålig på att höra av mej. men om jag åker hem så kommer det bara dröja ett litet tag tills jag kommer sakna alla här så mycket att jag måste åka hit igen.
jag känner inte igen mej själv längre

Festa?

Jaha nu är det fredag kväll. och vad gör jag? jo jag sitter och pluggar. shit vilket tragiskt liv jag har! jag har verkligen pluggat hela dagen. det känns ändå bra att äntligen ha börjat, men det hade varit kul att göra något annat. i morgon ska jag också plugga hela dagen. och på söndag. fast då måste jag städa och fixa mat till veronika och lilla gos rasmus som kommer på besök på måndag. Åh det ska bli så kul!

"hemlängtan är en längtan efter passivitet" - Jenny Diski i Den Motvilliga Resenären.

fredag

vaknade med feber idag. inte alls kul. men skönt att vara hemma idag och sova bort allt. jag vaknade precis nu. skönt! gick upp, drog bort gardinerna och en fantastiskt vacker dag log mot mej! det är så fint ute att jag inte vet vart jag ska ta vägen riktigt.
allra helst skulle jag vilja gå ut och gå och vara ute hela hela dagen, men eftersom jag är sjuk så går ju inte det...

jag ska plugga hela helgen nu! börjar om en liten stund, jag måste bara äta frukost först.

jag såg på du är vad du äter igår. jag blev sjukt inspirerad. jag ska verkligen ta steget till att bli vegan nu. hur svårt kan det vara liksom.

Torsdag - Höst

åh vad jag älskar hösten! det är så fint överallt och det luktar gott. multnande löv och färgsprakande träd! jag blir alldeles glad bara jag tänker på det. jag tycker dock att det saknas en färg. lila! vad hände liksom, varför finns det inte lila löv? om jag fick vara gud för en dag så är det det första jag skulle ändra på! Tänk vad fint det lila skulle göra sej mot det orange, bruna och mörka lummiga gröna! fint!

jag känner mej så sjukt korkad på föreläsningarna. förut så fattade jag inte riktigt allt på föreläsningarna men det gör jag nu och jag känner att jag känner igen det mesta från tidigare. men grejen är att jag förstår bara det och inget annat. jag skulle aldrig kunna komma på en fråga. typ "ja men skulle man inte kunna säga att.." det finns liksom ingen chans. och när martin (vår fantastiskt roliga lärare) sa " men det borde ni ju kunna räkna ut" och folk runt om kring mej nickade! jag hade liksom ingen aning. jag måste läsa in allt först för att kunna ställa frågor och för att förstå ordentligt, men det känns som att då är det lite för sent. kanske är det här alldeles för svårt för mej! när jag får tillbaka tentan så har martin skrivit att det inte är någon idé. att jag inte borde slösa min tid på det här.

den där kliande känslar börjar komma nu. obehaget. jag kan verkligen skriva en kalender efter mitt mående. det är nästan på datumet varje år som det börjar. fast jag tar det med lugn i år. jag vet vad som kommer att hända. hur jag kommer att känna. jag vet att det kommer att vara as jobbigt men jag vet att det kommer att gå över.

nu måste jag fixa med word så att jag kan börja plugga någon gång.

Fortfarande onsdag

jaha. tror ni att jag har gjort allt det som jag skulle ha gjort idag eller? nej precis. jag gick och handlade för jag tänkte göra kokosgryta som jag skulle frysa in. jag lyckas handla allt, utom kokosmjölk! fan vad smart! åh jag blir så trött.. gjorde iaf potatissallad. as god!
har jag städat? nja. jag plockade i ordning iaf men ingen dammsugning. suck!

har bokat in en dejt med Johanna nu iaf. JAAAA!!! alldeles glad..

ska gå ut och gå en sväng nu. och sen diska. och sen försöka sova!

Onsdag

jag blir så sjukt påverkad av allt jag läser och allt jag hör. när jag läser en bok så vill jag alltid bli som någon i boken. när jag ser en film är det lika. det kanske är ett bra tecken. jag vet inte. att jag verkligen engagerar mej men det kanske också är något dåligt. att jag inte är tillräckligt stark i mej själv. jag vet inte.
har precis kollat på andra avsnittet av upp till kamp. sjukt bra serie.

jag har mycket att göra idag. har lovat mej själv att städa, gå ut och gå, laga massa mat som jag kan frysa in osv. får se om något av det blir gjort. antagligen inte. som sagt, lathet är en bra egenskap. väldigt underskattad.

jag är så trött hela tiden. vet inte om det beror på att jag äter fel, sover får dåligt eller tränar för lite. antagligen en kombination av allt. kanske borde ta tag i mitt liv snart. det är ju alltid jobbigt att ändra sina vanor men jag menar jag kommer ju må så mycket bättre sen.

jag har också insett att jag är så sjukt dålig på att hålla kontakten med folk. folk som jag tycker mycket om. men idag så ska jag ringa dej johanna så vi kan ses någon gång. så här kan vi ju inte ha det! jag ska även ringa jenny och toraa.

jaja nu ska jag gå och handla. ska köpa massa frukt. har typ inte ätit någon frukt på flera veckor. lever på pasta och mackor. inte så himla bra.


Ny dator

det var ett tag sen som jag skrev nu. fick ett virus på datorn så absolut ingenting fungerar så idag har jag varit iväg och köpt en ny dator. den funkar som den ska iaf. hehe
så nu håller jag på att fixa msn igen. och ladda ner lite grejer. men snart så är jag back in the game.
det har väl inte hänt så mycket sen jag skrev senast. pluggat en del och festat en del. ja det är väl typ det. sagt upp kontakten med jimmy tydligen.
måste snart börja plugga igen. ska göra det så fort jag har fixat allt.

tentafest igår

skrev tentan igår. jag vet egentligen inte om jag vill kommentera det mer än så. Det gick väl okej hoppas jag. Jag kände inte att jag missade att skriva nåt men jag kanske hade för dålig koll. jag vet inte.
hände massa saker mellan tentan var klar och jag kom hem och började festa men jag orkar inte skriva om allt och jag tror inte att ni vill läsa om det heller.
Linda kom till mej och vi hade the time of our lives. hehe. det var riktigt trevligt. Vi lyssnade på min barndom!
Nh var ju en besvikelse. eller det var kul men samtidigt inte. jag var på toppen humör (askalas) iaf.

När jag vaknade idag så hade min höstdepp slagit till med full kraft. men jag antar att det är en aning bakfylle ångest också. jag var väldigt väldigt pinsam igår!

snart kommer anette! JAAAA!!! ska bli mysigt..hoppas att du kommer att tycka det jag har planerat. hehe

Jimmy jag behöver dej nu!


Jag har sovit heeela natten

God morgon! åh jag har nog aldrig varit så glad när jag vaknade i morse. Jag har sovit hela långa natten. jag kan inte ens beskriva hur skönt det är. det känns som att huvudet är utvilat och att det fungerar som det ska igen, men kroppen är as trött.. men det är ju inte så konstigt med tanke på att jag fortfarande har flera timmar att ta igen. 

jag har så mycket att göra idag. Framför allt så måste jag plugga eftersom tentan är i morgon. jag tänker inte stressa upp mej. det kommer att gå as bra.
sen måste jag ta hand om tvätten som jag tvättade igår. och jag måste städa. framför allt städa. det är så äckligt här nu så jag vill helst inte vara här. 
Nu ska jag ta en dusch och sen diska.  

Onsdag

två dagar kvar till tentan. Paniken börjar verkligen komma krypande nu. Och när jag är stressad så kan jag inte ta mej för någonting. as jobbigt. och just nu är jag så trött så jag tror att jag dör snart. as jobbigt. Har inte sovit i stort sett något på tre nätter nu. Men det sjukaste är att jag inte är så trött egentligen. Det kommer en liten kort period på dagen så här bara. sen går det över och jag är piggare än någonsin. så jag planerar att plugga i natt, så kan jag ta det lugnt nu. skönt!

Fick brev från min älskade älskade Gustav idag. Jag blir alltid så glad när han hör av sej och det är lite konstigt. det är fem år sedan vi träffades och det gick inte ens särskilt bra då. men han har någon konstig förmåga jag vet inte vad det är. Han har flyttat till Irland nu. Jag är glad för hans skull. att han äntligen tog tag i sitt liv.

Sitter och lyssnar på tsool nu. det var ett tag sen sist, men shit vad dom är bra. jag glömmer bort det mellan varven och så är det som att jag upptäcker dom på nytt varje gång jag lyssnar på dom. Nice!

Har haft The L Word maraton ett par dagar nu. Har sett dom två första säsongerna den i lördags. det är verkligen den bästa serien jag någonsin har sätt. det finns inget som har påverkat mej så mycket som den serien. Jag skrattar med dom och gråter med dom och blir kär när dom blir kära. Helt sjukt. Men det bästa av allt är att jag har funnit mitt livs kärlek. Hehe. Shane! Shit, mm, hon är inte så tråkig!!!

Nu måste jag gå och ta hand om min tvätt och sen bör jag nog börja plugga lite, men jag känner mej inte direkt motiverad. jag löser det sen!

Fortfarande Måndag men nästan Tisdag

Jag är så trött att ögonen bara ramlar ihop på mej. jag orkar inte sitta upp, men så fort jag lägger mej ner och blundar så är det som att all den lilla energi jag har kvar samlas i huvudet och gör allt för att jag inte ska kunna sova.
Egentligen så vet jag inte om jag är ledsen för att jag saknar honom. Det är klart att jag saknar honom jätte mycket och det är jobbigt men när jag är ledsen så brukar det oftast inte bero på någon spec orsak. jag bara är ledsen liksom. och så kanske det är nu också, men lämpligt nog så har jag något att skylla det på.
jag vet inte vad jag ska göra. Jag måste plugga till tentan men tusen andra tankar måste tydligen bli tänkta just när jag ska läsa. jag kan inte koncentrera mej. jag vill inte att det är ska förstöra tentan. jag vill så gärna klara den. men hur ska jag kunna när jag inte får sova. jag kan inte sova, det är helt omöjligt. jag vet inte vad jag ska göra.

Måndag

Idag är livet bara skit. Det känns inte ens lite halv dassigt så där utan det är verkligen nattsvart. Jag har inte sovit ordentligt i natt. inte alls skulle man kunna säga. Mina matvanor är åt helvete så jag får inte i mej allt jag behöver och jag känner verkligen av det. Men jag har ingen energi att göra något åt det.
När jag vaknade idag så kändes det ganska så lugnt ändå så jag åkte in till stan som jag hade planerat. men sen när jag väl kom hem, det var som att alla krafter bara rann ur mej. jag orkade inte ens gråta.
Sånna här dagar har jag ju ibland, det är ju inte så farligt för det går ju över, men jag hatar att jag lyckas tajma in den med tentan. Jag måste ju verkligen plugga idag, men hur fan ska jag orka. Ögonen bara trillar ihop och tankarna är någon helt annanstans.
Jaja i morgon så kommer det att vara lugnt igen, jag måste bara hålla ut idag. och det kommer jag att göra. för det gör jag alltid!

Söndag

Idag har jag varit ganska duktig faktiskt. har pluggat hela dagen så jag har hunnit med mycket. jag har bara ett par frågor kvar nu. Skönt. Det känns som att jag är inne på rätt väg nu iaf.
jag har varit ute och gått också. Det var ett tag sen så det var skönt. Jobbigt men skönt.
Jag hade även tänkt att hinna städa idag men jag tror att jag bangar den idén. visst jag skulle ju hinna det nu, men man får ju inte överarbeta liksom. hehe
jag har bestämt mej för att åka till hultsfred nästa år också. Jag måste göra det, det är ju liksom höjdpunkten på hela sommaren. jag hoppas bara att det kommer bra band och att jag har råd.

Patetisk

Jag har en massa vänner som tänker på mej, som älskar mej. Jag kommer att klara tentan om jag bara anstränger mej lite. varför är jag inte nöjd? varför längtar jag alltid efter det som jag inte har?
När jag jobbade på plasten längtade jag efter att läsa. Jag vill bli lärare. Jag vill läsa historia. jag vill läsa svenskan. jag vill lära mej det. Men varför är jag inte nöjd?
Vad ska jag göra? jag kan inte åka hem. jag skulle inte klara det, men jag vill vara med dej. jag vill ligga bredvid dej när du vaknar. jag vill se dej i ögonen och se att du vill stanna i just det ögonblicket för alltid. jag vill ha dej!
varför måste jag göra det så komplicerat för mej? Jag saknar dej så. Det är som att jag inte fungerar om inte du är inom räckhåll.
Förlåt!

Plugg dag

Jaha då vaknar man till ännu en dag fylld med läsande. En aning bakfull är jag också. Inte så kul men jag antar att jag får skylla mej själv.
Åh det skulle vara så skönt om jag hann undan med mycket plugg idag. Jag ska verkligen försöka med det.


Gud vilken dålig student jag är

Om exakt en vecka så sitter jag skriver en tenta. Då tycker man ju att det jag borde göra idag är att plugga, men inte då. Istället ska jag fara och handla upp mina csn pengar som jag fick idag. Och inte pluggade jag något igår heller. Åh vad jag är lat!!
jag tror dock att jag inte ska plugga alls idag, inte ens när jag kommit hem utan fixar allt annat som måste fixas idag så kan jag plugga hela dagen i morgon och på söndag. Det blir bra. jag måste bara se till så att det blir så.

Jag somnade as sent igår. Låg och messade med jimmy till typ halv två eller nåt liknande. Men det var det värt. och eftersom jag inte har någon skola idag så tänkte jag ta sovmorgon.  när vaknade jag då? ja halv sju så klart! as pigg. Fy fan vad sur jag var. Jag låg och muttrade lite för mej själv men till slut måste jag ha somnad igen för Linda ringde och väckte mej tjugo över tio. Det var tur för annars skulle jag nog inte hinna med min buss som går om en timme.

Filip kanske kommer att hälsa på mej på hans höstlov! JAA!! Åh jag saknar min söta söta bror så..

Borde plugga

Tenta nästa fredag så jag borde verkligen plugga nu, men jag har verkligen inte ork och lust. och skulle jag plugga nu så skulle jlag ändå inte få nåt spec gjort. Jag sitter och tittar på klipp med magnus betnér  nu. fan vad rolig han är. nej nu måste jag ta tag i livet..

Välfärden

Jag tittade på nyhetsmorgon idag i vanlig ordning. den nytillträdda handelsministern var där och blev intervjuad. Hon fick frågan om hon tyckte att det var bra att Sverige exporterar vapen. Hon svarade att det var mycket viktigt att vi skulle fortsätta med det eftersom en betydande del av vår välfärd hänger på just den handeln. Jag vill verkligen inte att mitt välmående och mina "lyxvanor" ska vara beroende av att människor dödas och lider. Det känns inte alls bra.

Trött

jag fattar inte hur man kan vara så här trött. Jag trodde att jag hade nått liksom botten på tröttheten i sommras när jag jobbade natt. jag var aldrig pigg, gick liksom runt i någonslags halvsovande dvala hela sommaren, men nu är det fan värre. jag pluggar typ minst tio timmar varje dag. och visste det är inte så himla fysiskt ansträngande men huvudet och ögonen vet ju inte riktigt hur de sak bete sej sen. helt sjukt. Men jag är väldigt kul samtidigt. jag lär mej så otrolig mycket varje dag och det är kul. idag har jag tex lärt mej vad motsättningarna mellan shiia och sunni muslimerna handlar om. det är det som är det roligaste med att läsa historia, det är att man förstår varför saker är som det är idag. nu kan jag ju inte påstå att jag är väl insatt i hela konflikten men jag vet ändå vad det grundar sej i.
Idag kommer det att bli en låång plugg dag. ska börja med att äta lunch nu, sen diska och sen kanske ta hand om tvätten som är ren och torr men ligger i en hög bara..sen ska jag plugga plugga plugga. Men jag känner mej pepp nu så det är bra.

Jimmy ringde igår. det var så skönt att höra hans röst även fast vi inte pratade så länge. jag saknar att prata med honom. Han är verkligen en sån människa som jag verkligen kan prata med om allt och ingenting. jag hoppas att det kommer att funka bra för honom nu med samboskapet och att bli pappa igen!

9 timmar

jag har verkligen pluggat i nio timmar nu..det är verkligen helt sjukt..men nu har jag tagit en paus. man måste ju äta också. Men jag måste nog fortsätta sen. jag vet inte hur jag ska orka det bara, men det kanske går.
Anna var så sjukt rolig idag. Romarriket föll pga yttre oroligheter och för lite tid..haha eller så kan det ju ha varit pga yttre oroligheter och inre strid..men det är ju vilket som!

plugg plugg plugg

nu har jag verkligen suttit och pluggat sen klockan elva. Ganska duktigt tycker jag allt, men nu är jag helt slut. orkar inte läsa en enda mening till, men jag borde läsa om roms fall också..vet inte om jag orkar bara.
en sak som jag har kommit fram till nu är iaf att jag inte är så kass på engelska som jag trodde..det går faktiskt förvånansvärt bra. fattar typ iaf. hehe
rickard har förgyllt dagen också kan jag ju meddela. tack snälla! alltid lika trevligt!

nej nu ska jag ta reda på varför Rom föll! 

Dagen efter

Var ute för första gången sen jag kom hit efter sommaren..det var riktigt nice. Det var kanske inte den bästa kvällen i mitt liv, men jag hade as kul. och jag mår verkligen oförskämt bra idag. mycket bättre än vad jag förtjänar. är lite snorig och trött..as bra! jag måste ju plugga hela dagen idag så det är riktigt skönt att inte vara bakis.

jag träffade massa människor som jag inte hade sett på as länge. Carro, bix, dan, fredrik, kattis, davve. och så träffade jag anna ute. jätte kul!

Nu sitter jag mest här och skriver för att jag inte ska behöva börja plugga riktigt än, men jag vet ju att jag verkligen behöver det. ska läsa om den grekiska antiken och om romarriket. det ska bli spännande faktiskt.
Jag måste ändra studieteknik. jag tror att  mycket av problemet sitter där. Jaja nu är det dags att ta tag i det.

Dålig dag

Idag har jag verkligen haft en överjävlig dag. Det började egentligen redan när jag gick och la mej igår. Jag var verkligen så ledsen. Jag saknade jimmy och jag var väldigt osäker på hurvida jag kommer att klara av min studier.
Saknaden har gått över så mycket som den nu kan gå över, men hur det ska gå med mina studier vet jag inte.
Jag har alltid ansett att jag är ganska så smart, eller iaf inte jätte korkad. jag brukar vara duktig på att förstå och att kunna plugga. men jag vet inte om jag har missuppfattat mej själv eller om det är så att det helt enkelt är en alldeles för svår kurs för mej. jag har flera gånger under dagen varit på väg att bara packa ihop mina saker och åka hem igen. men jag har inte gjort det än iaf.
Åh jag vet inte vad jag ska göra?! det är så jobbigt..

Jobbigt

Var på världens tråkigaste föreläsning idag. Handlade om grekland under antiken, vilket är det som jag tycker är allra roligast, men föreläsaren var helt värdelös. Åh jag hatar när det blir så.
efter det for jag och anette och storhandlade på maxi och systemet. nice! så nu har jag både mat och alkohol.

jag har försökt att plugga i flera timmar nu..men det går verkligen inte. jag kan inte koncentrera mej och jag fattar inte vad det är jag läser, och frågan är helt obegriplig. Borde göra något annat någon timme och sen plugga igen, men jag vill ju bli klar med det nu.

Gorde en liten tabbe nyss. Höll på att förstöra en grej. Inga fler kommentarer kring det nu.

CSN är nog den myndighet som jag hatar mest just nu. segare organisation får man ju leta efter. jag vill ju ha mina pengar, men det är tydligen för mycket begärt. jag blir bara så arg när jag tänker på det!

En sak som jag tycker är så sjukt kul är att sen regeringen tillträdde så har tre ministrar hoppat av. Bra jobbat! det känns ju verkligen som att dom har koll på läget, och vi får ju jätte starkt förtroende för dom. Längtar till nästa val. Gud vad jag ska skratta när dom inte vinner och inte förstår vad dom gjorde för fel.


Jag saknar alla där hemma så mycket. Kommer ju dröja så lång tid innan jag får träffa dom igen. Hade velat vara med på Christers inflyttningsfest. Hörde att den dock inte var så lyckad, men det hade den ju blivit om jag hade varit med. Hehe


Ska på fest på lördag iaf. ska efter vissa påtryckningar från Elle klä ut mej till en klocka. Vet inte riktigt hur det ska gå till, men jag ska verkligen göra mitt bästa.


första riktiga föreläsningen

ja idag hade jag min första riktiga föreläsning. Det var verkligen jätte intressant, men så mycket. Vi började på 10 000 f kr och slutade på 330 f kr. det är en ganska så lång period. men som sagt det var kul. Och vår föreläsare är hur bra som helst. han gör det intressant och roligt. Man märker verkligen hur mycket han brinner för ämnet och det smittar av sej.
jag känner mej lite mer pepp nu när det har dragit igång på riktigt. har suttit och bara läst och läst sen jag kom hem klockan tre, alltså drygt tre timmar, men det känns som typ en halvtimme. men det är först nu som jag verkligen inser hur sjukt mycket det kommer att bli att göra. det går ju bra så länge det är delar som man tycker är kul, men sen när vi börjar läsa om de svenska kungarnas erövringar..ja jag vill inte ens tänka på det. men kanske kan det också bli kul, man kan ju aldrig veta.
det känns också bra att vi har en studiegrupp. Jag, Elle och Anna. jag tror att det kommer att funka hur bra som helst. Vi kan nog ge varandra vad vi behöver. Första gången vi ska träffas är på fredag. det är ganska mycket att läsa in sej på tills dess, men det ska nog gå bra. ska försöka hinna med lite drygt hälften idag.

jag tänkte att jag skulle återuppta mina morgonpromenader nu också. det skulle verkligen vara bra för jag kommer inte hinna träna på eftermiddagarna. och det är faktiskt skönt att få röra på sej och få lite luft så där på morgonkvisten.

nej nu måste jag fortsätta att plugga, men det kanske kommer ett inlägg med lite funderingar kring vad jag har lärt mej idag. skulle vara kul!

Fortsättning

så, nu har jag lugnat ner mej lite. vilat och ätit så nu känns det lite mer överkomligt.
jag vet ändå inte rikitg hur jag ska tänka kring dagen. Det var mycket på en gång...och det kommer att blir sjukt jobbigt det här året, men vad fan..det är ju det här jag vill göra. Eller?
Jag känner mej en aning förvirrad. Jag vill så klart vara här och plugga. Jag trivs ju as bra här och jag har helt underbara vänner. Men samtidigt så har jag ett liv hemma som jag inte har släppt än, och som jag inte vill släppa än. Och det får mej att fundera över för vems skull jag verkligen är här. Om det är för min egen skull eller om det är för att bevisa för alla andra hur ambitiös och duktig jag är. (ordbajsar)
men iaf, det är väldigt förvirrat i huvudet just nu. men jag ska ju så klart ge det en chans. efter första tentan så ger jag mej själv tillåtelse att ge upp men inte innan dess.

klassen verkar super duktig. alla verkar kunna allt redan innan. Åh jag hatar när jag generaliserar så där..jag vet ju mycket väl att det inte är så utan att det är tre fyra personer som jag syftar på, men det låter ju så vagt att skriva så. De överdrivnas drottning. Typ!

ser fram emot onsdag. Ska vara bärhjälp åt linda. Hehe. Ska bli nice. Ser även fram emot helgen, med fest hos Johanna och Marcus. Förre festen hos dom var ju så sjukt kul så jag har väldigt höga förväntningar nu. Måste till systemet innan helgen bara!

Nej nu är det dags för te och mys!

Skola

Första dagen i skolan. Åh herregud. Det här kommer nog att bli det jobbigaste jag kommer att göra i mitt liv.
orkar inte ens skriva mer än så just nu

söndag

ÅH VAD JAG INTE ORKAR NÅGONTING IDAG!!

jag hatar verkligen söndagar. jag vet inte vad det är men dom är så sjukt tråkiga!! men det kanske är som Gustav säger. "Gud skapade världen på sju dagar. Första dagen skapade hon ljus och mörker. Andra dagen himmel och hav. Tredje dagen växterna. Fjärde dagen skapade hon alla djuren. På den femte dagen skapade hon Adam och på den sjätte skapade hon Eva. Och på den sjunde dagen vilade hon. Hon som bestämmer har ledigt!" Jag tror att det ligger något i det..

skolan i morgon då. Känns bra att det äntligen drar igång, men jag vet inte om jag känner att jag är redo än. Just nu känns det som att jag lika gärna skulle kunna jobba på plasten hemma..men nej det går ju inte.
Det är så sjukt skönt att Elle läser med mej också. Skulle nog inte överleva om vi inte var två...och just Elle också. Roligare tjej får man leta efter..

Idag flyttar Hanna panna upp också. Helt underbart! jag blev så glad när jag fick reda på att hon skulle flytta upp. tråkigt bara att jag inte orkar hjälpa till att flytta idag..men jag har typ feber så det är nog lika bra att jag stannar hemma och kurerar mej.

Inspark

Ja igår var det tydligen första insparks festen. Hur kunde alla andra veta det förutom jag? jag fattar ingenting. Jaja missade den iaf..kommer nog inte gå ikväll heller. Är förkyld! Alltså verkligen jätte förkyld. As jobbigt.

Idag måste jag städa min lägenhet. och jag måste göra rent i avloppet! antagligen så kommer jag att spy, det är verkligen så sjukt äckligt. Funderar på om inte hyresvärden kan fixa det iaf. jag vill inte göra det!

Jag har sovit som död i tio timmar i natt. så skönt! Det är verkligen så skönt att sova.

Nej nu är det dags för frulle!


RSS 2.0