Filmmaraton

japp. har haft ett eget litet maraton här nu. Hittade tre filmer idag.
Först såg jag Illusionisten. Bra film, men blev lite besviken på slutet. Sedan såg jag på Little miss sunshine. jag har egentligen ingen kommentar till den.
och nu sitter jag och tittar på the science of sleep. eller ja, jag har pausat den nu. jag fattar ingenting. jag får se klart den i morgon för nu orkar jag inte.


Fredag

Jaha. Dagen började ganska så pissigt kan man säga.
skulle betala mina räkningar. inga pengar på kontot. fick panik. Insåg att det var fel konto och eftersom skit banken här inte kan se mitt andra konto så måste pappa fixa det åt mej, vilket blir jätte svårt eftersom det bara är jag som har tillgång till kontot. får se om det löser sej.
Sen skulle jag fylla i min CSN papper. så att jag får pengar. då hade jag så klart kollat fel på hur mycket pengar som man får tjäna på sommaren så jag har tjänat för mycket. så kan jag inte få fullt bidrag. Bajs!

Jaja nu ska jag snart in till stan och träffa Linda. Ska bli så underbart! har saknat henne hur mycket som helst.

Johanna, klart att vi ska ses i veckan! så fort som bara går. Vi måste ju börja promenera ihop. helst  nu!

Hemma i Umeå igen

Jaha, mitt första blogg inlägg. Det kändes som att det var dags att börja nu.

Så vad händer, jo jag har precis flyttat hem till Umeå igen efter en sommar i pissGötene. Jag skulle ge vad som helst för att komma från ett mysigare ställe. Som typ Paris kanske.

Det har väl varit en bra sommar. Eller ja, det har varit den bästa sommaren i mitt liv om jag ska vara ärlig. Började bra med en underbar helg på Hultan. Lisa, Zälle och Kerstin. Jag säger bara det. Underbart!

Sedan en (försöker hitta ett lämpligt ord, men lyckas inte) fantastisk midsommar. Den bästa faktiskt. Strömstad med i bra vänners sällskap. Inget kan slå det.

Resten av sommaren bestod mest av jobb, men eftersom jag hade så bra arbetskamrater så gjorde det absolut ingenting. Jenny, Jimmy, Tesa, Christer, Josse, Pontus, Tony och Robert! Sen fanns det ju vissa rötägg också. Ingen nämn ingen glömd så att säga.

Jimmy ska ju så klart få lite extra cred! Tack!


Ja men nu är jag hemma igen iaf. Håller på att få ordning i lägenheten igen. Efter några som påtryckningar från Jimmy så har jag nu packat upp allt och nästan städat. Alltså tänkt att jag borde göra det snart. I morgon eller någon annan dag. Varför göra något idag. Man kan ju bli påkörd i morgon!


Nej nu måste jag ta tag i livet här. Sätta mej framför teven! Håll till godo!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0