Fredag

Underbara fredag!
Sista dagen på praktiken. Skönt måste jag säga, men lite tråkigt också, jag kommer att sakna vissa i klasserna.
träffade linda och anna på stan, sjukt trevligt!!

jaja skit samma vad som har hänt idag, jag vill egentligen bara skriva att jag är så sjukt kär i amanda jensen nu! hon är bäst!!

Smala sussie är kanske den bästa filmen som nånsin gjorts. "men sluta med det där, märker du inte hur frän du blir i huvudet? du, jag ska säga dej, jag har rökt i tio år, och jag har inte märkt nåt!"


God natt


bara..

en kommentar om dagen. Sara Kadefors är nog sveriges mest överskattade författare

Glömde berätta..

att jag köpte nya täckbyxor igår!!! Dom är as snygga, och jätte sköna, och fantastiskt dyra!!!

nu är det dags att fara till skolan. slutar fyra idag!!! jag kommer ju somna flera gånger om!

puss

onsdag

jag är så sanslöst trött så jag orkar knappt andas. i övrigt så har väl dagen varit okej. jag blev lite irriterad och faktiskt sur på min handledare idag. jag var med på en samhällslektion. han hade på tidigare lektioner gått igenom partierna och vad dom stod för och på dagens lektion så skulle dom låtsas vara ett parti och diskutera och argumentera kring vissa frågor utifrån sitt parti..det var ganska många som saknades på lektionen så han säger att ja kristina får vara centerpartiet..nu sätter vi igång! jag har inte så bra koll på deras politik att jag kan göra en sån grej. okej om han hade frågat först då hade jag sagt ja, om jag fått lite tid att läsa på, men nej då och inte en enda kommentar efteråt. och jag ska ju inte ens läsa samhäll sen!!!!!
dessutom så fick jag idag reda på av min handledares kollega eller det är en utbränd lärare som håller på att arbetsträna men iaf han sa till mej att jag var en sån person som underskattade mej själv och trycker ner mej själv. har han rätt att säga så efter tre veckor?? nej jag tror inte det va!!!!
Jaja jag orkar inte vara sur över det, istället ska jag ta tag i den läxa som jag fick av ovan nämna lärare.. ja ni läste rätt, jag har fått en läxa av honom!!!!!

tack maria, du är så himla bra!!!


Underbara dag

Jo då idag är det ju iskallt och sol!!! det är sånna här dagar som jag minns varför jag ville flytta hit.
det var fantastiskt segt att gå upp idag, dels för att jag gick och la mej sent men också för att jag inte kände att det var så motiverat att gå till skolan idag. jag skulle bara sitta med på ett arbetslagsmöte mellan åtta och tio, men jag pallrade mej upp efter många om och men. pratade lite med Rickard medan jag åt frulle och sen for jag iväg till skolan.
jag är glad att jag for in, jätte kul att få vara med på mötet, det kändes som att jag äntligen börjar fatta vad det hela handlar om. och personalen är ju hur underbar som helst, även fast jag inte har pratat så mycket med alla så känner jag ändå att deras inställning till mej är possitiv.

så, nu är jag hemma igen och klockan är bara tjugo över elva, vilket innebär att jag borde hinna med en massa saker.
Planen ser ut som så här:

-Städa
-Skriva klart rapporten om Vfu,n
-Göra upp nånslags plan för tentapluggandet
-Gå en sväng i solen

Jag kommer nog inte hinna allt det där, men städa och skriva ska jag göra iaf. Och lyssna klart på min ljudbok som jag håller på med.

Jo visst ja, det har jag ju inte berättat, jag klarade den sista tentan!!! jag är skit glad och stolt över det. det innebär att jag klarade två av tre, det tycker jag är ganska bra jobbat om jag får säga det själv! och det ger mej mer motivation till att sätta igång och plugga inför omtentan och sen mumtan efter jul.

Jaja, nu ska jag ta tag i dagen här.
Puss

Söndag

Som ni vet så hatar jag söndagar, verkligen hatar dom!! och det blir inte bättre av att vara bakis som en jävla gnu. Men det är väl priset man får betala när man hade kul igår. jo gårdagen var nice. drack dock alldeles för mycket, men jag uppnådde mina båda mål, att dricka upp boxen tillsammans med kattis och att ta mej hem med bussen. dom säger ju lite grann emot varandra annars men jag lyckades som sagt så jag får väl vara nöjd.

jag hade tänkt att städa idag, men det har inte riktikt blivit så än..kanske tar tag i det snart, eller inte!

trots bakfylla och det faktum att det är söndag så är jag på bra humör. det är lite konstigt för jag har ju varit lite less det sista. dagarna bara rinner på, inget händer, men jag har bestämt mej för att organisera om i mina bokhyllor. det är typ som i high fidelity när han organiserar om bland hans plattor, det ger en liksom tröst och ja jag vet inte, men bara att jag bestämde mej för att göra det gjorde att jag blev glad. så antagligen så blir det ingen omorganisering!

Tack alla som förgyllde min kväll igår!

Grattis på födelsedagen Rickard!!

arga lappar del 2

Jag har tvättid nu igen så jag var ner i tvättstugan så tänkte jag att jag skulle kolla hur dom har löst det med tvätten, men idag fanns det inga arga lappar kvar, så antingen har dom väl löst det på ett bra sätt eller så hatar dom varandra..så om det inom en snar framtid begås ett mord i holmsund så vet vi vad det handlar om!!

Jo idag har jag tvättid, skönt att det inte var så mkt tvätt idag. Ska försöka plugga lite idag också, men jag känner mej inte så himla motiverad, men å andra sidan om jag skriver allt jag kan idag och i morgon så behöver jag bara komplettera med lektionen på måndag. Det skulle vara så sjukt skönt för då kan jag börja plugga lite på omtentan, eller bara slappa!!
paniken inför omtenten börjar krypa sej på nu kan jag ju meddela!! inte alls någon angenäm känsla!

Ikväll är det fest hos Johanna och Markus!! jag har sett fram emot det sen jag blev bjuden!! jag hoppas och tror att det kommer att bli kvällen i mitt liv! hihi

Förresten, har jag sagt att jag är kär?? nej jag tänkte väl det!! För det första får jag väl då erkänna att jag brukar kolla på idol!! nu skäms jag lite, men jag måste erkänna det för att ni ska veta vem jag pratar om, och om ni då vet vem jag pratar om så är det lika pinsamt för er. Amanda Jensen!! Hon är verkligen den snyggaste tjejen jag nånsin har sett!! Kom och ta mej!!!

Jaja, nu är det dags att ta tag i livet!!
puss


Torsdag

God morgon!

Jag har sovit så sjukt gott i natt!! vilken gjorde att det var jobbigt att gå upp idag, men nu när jag väl har kommit upp så är jag ganska så pigg för att det är morgon..så trist väder bara, så jag vill helst inte gå ut.
Jag ska hålla en lektion om kolonialismen idag! jag tror att det kommer att bli riktigt bra faktiskt! först ska dom få läsa i boken ett litet stycke. Sen ska vi sammanfatta den tillsammans. Efter det ska vi göra en bild analys. Ja det blir nog bra, ganska tråkigt inser jag, men men.
Jag hade en lektion igår för en klass som jag inte har träffat innan. dom va så snälla och söta. Jag fick massa trevliga kommentarer efteråt. Det värmde verkligen!
Jag drömde om Jimmy i natt. Jag saknar att prata med honom, men jag är ändå ganska så nöjd med hur vi har det. Det är nog bäst så, men det är klart att jag önskar att vi kunde vara närmare med tanke på vilken underbar människa han är! Jaja, gilla läget!
Planerna för resten av veckan:
- Träffa carro i morgon om hon vill
- Tvätta, börja skriva rapporten på lördag dag
- Fest hos Johanna på kvällen
- Antingen plugga eller vara med Linda på Söndag

Det kommer att bli en bra helg!
Nu måste jag gå till bussen! Puss

Tidigt morgon

Klockan har inte ens blivit sju och jag är tydligen redan vaken. Somnade vid två i natt så jag insåg att jag var tvungen att sova så länge som jag verkligen kunde i dag. i vanliga fall brukar jag ha mellan 1,5-2 timmar på mej på morgonen för att jag ska hinna bli klar, men idag klev jag upp klockan sex och då har jag bara 45 min på mej..men jag blev klar på 25. vilket ju innebär att jag kunde ha sovit lite till!!!
jaja nu är jag vaken iaf, och om en liten stund ska jag gå till bussen. Ska sitta på ett arbetslags möte mellan åtta och tio idag. kan bli kul, skönt att inte behöva anstränga sej så mkt iaf. sen slutar jag eventuellt, eller det beror på om han har kommit på nåt som jag måste göra men jag borde sluta då!
ska till Hanna panna sen. Trevligt trevligt!!! skönt att börja kunna vara lite social igen, har ju inte hunnit det alls på så länge. Och på fredag ska jag eventuellt träffa carro!
nu skriver jag mest bara för att få tiden att gå, helt onödigt egentligen.
Just det ja, Rickard loggade in igår för första gången på en vecka. Det var sjukt skönt att prata med honom, saknar det verkligen!
Nu ska jag springa till bussen, sen som vanligt!
Puss

Winnerbäck

Ja jag är nyss hemkommen från Winnerbäck spelningen. Jag tänker inte ens göra ett försök till att beskriva hur bra det var, jag tycker bara synd om alla som inte var där!!
jag önskade att alla mina vänner hade varit där tillsammans med mej!
nu ska jag kliva upp om fem timmar så jag får väl försöka att sova lite antar jag.. jobbig dag i morgon, en lååång dag!

God natt

Arga lappar

En någorlunda exakt återgivning av lapparna som är uppsatta i tvättstugan:

Lapp 1:
Om det är någon som har råkat få med sej min tvätt i onsdags så skulle jag bli tacksam om du kunde lämna tillbaka den.

Lapp 2:
Man får bara ha kvar tvätten i torkrummet en timma efter att tvättiden är slut, så jag har tagit med tvätten upp till mej.

Lapp 3:
Jag ber om ursäkt, men jag glömde bort tiden. om du kan ta med tvätten och lägga den i kvarglömda högen så skulle det vara jätte bra.

Lapp 4:
Nej det kan jag inte göra. du kan se det som en läxa så att du kommer att komma ihåg tiderna hädanefter.

Bakis?

Anette ringde igår och frågade om jag skulle följa med och dricka lite vin, hon skulle fixa så att jag kom både dit och hem och jag skulle inte behöva betala nåt, tack sa jag! hihi. Så vi landade hemma hos en Linda, trevlig. Vi drack lite vin och dom andra blev kalas fulla, jag kände ingenting. Sen drig vi iaf vidare till corona. Där jag tog ut mer pengar än vad jag egentligen hade, så nu har jag minus 43 kr på kontot och inte ett öre kvar i börsen. Vilket innebär att jag inte har något att äta förutom gröt i en vecka. Men snart är mjölken slut så jag vet inte hur jag ska lösa det här riktigt..har några burkar att panta så det räcker till mjölk iaf. jaja skit samma!
Corona är ju typ aldrig roligt speciellt när man inte är full, så man kan väl säga att det var så där men jag träffade världens bästa Erik iaf, det var trevligt så klart. Saknar honom!
jo och så såg jag världens hetaste kille, jag höll på att dö när jag såg han, verkligen på riktigt. men anette och sebbe sabbade ju det för mej så klart!!! jävla as!!
Ja och så vaknar jag upp idag. As bakis!!! hur fan gick det till? jag var ju inte ens full igår..jag drack kanske två glas vin..jag fattar ingenting. Men tvättid hade jag så klart idag, så det var bara att släpa sej upp och försöka att röra på sej så lite som möjligt så att inte huvudet skulle trilla av. ja och så världens godaste bakis mat på det då, gröt! känner mej så där glad just nu!! hehe
Men i kväll är det Winnerbäck så nu är det bara att ladda!!! Åh det ska bli så sjukt kul!!! Tack Ellis pellis för att jag fick följa med!!!

Nu ska jag göra klart den där jävla lektionsplaneringen. Den kommer gå ut på att dom får läsa i boken och sen sammanfattar vi det tillsammans!! bara så att jag inte behöver anstränga mej!! Gud vilken bra lärare jag kommer att bli!!

Äntligen klar

Jag har verkligen storstädat idag. men nu är jag äntligen klar, så tänkte jag att jag skulle sjunka ner i soffan med en kopp te och stolthet och fördom, men så kom jag på att jag är tvungen att göra en lektionsplanering. fan!!! jag vill verkligen inte.
och ingen prommenad idag. jag hann inte, och nu är det jätte mörkt ute så nu känns det ganska meningslöst!

Jag saknar ett socialt liv. Jag har aldrig varit så där super social, jag gillar liksom att vara hemma, göra ingenting, men nu börjar jag allt oftare tänka att det skulle vara mycket bättre att vara flera. Bara kunna gå över på en fika, eller titta på teve tillsammans. men jag har liksom ingen ork att ta tag i saker och ting så jag blir väl kvar här hemma själv. Fast jag tycker ju inte illa om det direkt.

Lisa, min Lisa. Jag saknar dej så!!

Nej nu ska jag ta tag i lektionsplaneringen och sen är det te och en bok som gäller!

Lördag

Ja så var det lördag igen. så obeskrivligt skönt med helg. Jag måste dock göra en lektionsplanering i dag. men jag tänker göra det lätt för mej själv och inte ha någon genomgång utan bara eget arbete alternativt nåt i grupp, men det löser jag senare.
idag måste jag städa också. men jag har så sjukt ont i huvudet så jag vet inte om jag orkar resa på mej. det går bra så länge jag sitter still eller om jag ligger i sängen och stirrar i taket men det är ju inte så kul direkt.

skulle vara skönt att komma ut på en powerwalk idag också, var jätte duktig och var ute en timme igår, sen somnade jag i soffan. sov hela eftermiddagen och hela kvällen och sen hela natten. så skönt!!
men iaf så skulle det vara skönt att gå en sväng idag också, men som sagt, huvudvärk!

I morgon är det winnerbäck!! ska bli så himla underbart kul!

nu är det dags att ta tag i livet iaf.
puss

bra dag

idag har varit en helt okej dag.
hade en lektion för min gymnasieklass idag. det gick helt okej tycker jag. det var ju verkligen ingen perfekt lektion men det gick ju bra för att vara första gången..
jag tror att anledningen till att jag har tyckt att praktiken är så pisstråkig är att jag har haft så höga krav på mej själv. jag tänker att jag ska vara en bra lärare nu, men det är klart att jag inte är..jag har läst i knappt ett år..och har fyra år kvar..det är klart att jag inte är klar nu liksom.
sen var det fika hos kattis! väldans trevligt!!
jag hade tänkt skriva ett långt långt inlägg, massa tankar har jag som jag borde dela med mej av, men jag orkar inte. jag ska kliva upp halv sex så jag borde sova.
puss god natt

Va???

var det nån som såg på nyhetsmorgon på ettan nu på morgonen? argumenterade hon för barnaga? jag hörde fel va??

Onsdag

Idag var jag inte i skolan så länge. Var bara på en samhälls lektion sen fick jag åka hem. Skönt att gå så korta dagar. Idag känns det mycket bättre för övrigt. det känns som att jag har gjort rätt val trots allt och jag tror att det kommer att gå bra. och känner jag sen när jag är klar att jag inte vill jobba som lärare så får jag väl göra nåt annat då, jag har iaf en utbildning då.
I morgon är det fika hos Kattis! ska bli så nice, få träffa henne och Johanna igen, det var sjukt länge sen jag träffade nån av dom.. saknar er båda!
och på söndag ska jag på winnerbäck med Ellis pellis..nice!! det ska verkligen bli hur kul som helst!!
nu ska jag förbereda mej inför lektionen som jag ska hålla i morgon!
puss


Winnerbäck..

..på söndag!!

första dagen på praktiken

ja vad ska j,ag säga. precis när jag kom till midgård idag så kände jag en förväntan, jag tyckte verkligen att det skulle bli kul och det höll i sej första lektionen sen var det bara att försöka överleva dagen. det var inte alls kul. först sitta med på en lektion, försöka svara på frågor som man inte har en aning om, men hittar på något som man tycker låter bra, sedan få igång en diskusion med mats, min LLUare och sen upprepas det gång på gång. för det första så känner jag att jag verkligen inte har dom ämneskunskaperna som behövs. och jag känner också att jag saknar ett intresse. det känns verkligen inte alls bra det här.
det enda jag ser fram emot just nu är fika hos kattis på torsdag, så för att svara dej johanna, ja jag ska till kattis på torsdag, hihi.
sen är det winnerbäck i helgen, har inte köpt biljett än. elle har du bestämt hur du ska göra?
nu ska jag sova.
Kan inte en stor meteorit komma och utplåna hela jorden så jag slipper praktiken?!

Praktik

Så, nu var det dags. om bara ett par minuter så ska jag fara till min praktik. nu borde jag vara nervös och förväntansfull, men istället så är jag apatiskt likgiltig. jag blir typ lite arg för att jag var tvungen att kliva upp idag. det känns inte helt bra faktiskt, men nu hoppas jag iaf att jag har en bra handledare så att det kanske ger mej nåt iaf det här.
jaja nu är det dags att springa till bussen, sen som vanligt!


söndag kväll

dagen har varit helt okej. som vanligt så gjorde jag absolut ingenting. sjukt skönt. jag var dock ute i slasket ett tag, skönt att få lite luft men om det finns något som jag hatar så är det slask. vidrigt.
så i morgon börjar praktiken. martin har gång på gång hammrat i oss att om man inte tycker att praktiken är rolig så har man inget på den här utbildningen att göra. och han har ju rätt så klart, men jag vill verkligen inte ha praktik. jag har försökt att vara positiv. om jag har pratat om det med någon så har jag sagt att jag ser fram emot det och allt, men det har varit mest för att intala mej själv det. jag tycker inte att det ska bli kul, det är bara jävligt jobbigt! det känns som att det tar tid från massa annat bara och ja jag vet inte, men lite ångest inför det har jag faktiskt..det är ju helt sjukt. jag undrar vad det är ett uttryck för. att jag inte vill bli lärare?
om jag känner likadant efter dom här tre veckorna så får jag nog fundera över vad jag håller på med och om det verkligen är vad jag vill.

nu måste jag verkligen sova. ögonen trillar ihop på mej!
God natt

söndag morgon

den iskalla klara vinterdagen som jag efterfrågade igår uteblev så klart. istället är det grått och tråkigt. lite motsägelsefullt att det är grått och tråkigt fast det är snö. men men.. exakt så är det!
Har sovit som en liten bebis i natt. så sjukt skönt!
Idag har jag absolut inga planer alls. hade jag haft pengar så hade jag nog bakat något idag. och kanske gått och simmat, men nu får jag försöka sysselsätta mej ändå.
just nu sitter jag och lyssnar på radion, igen. dom pratar om paradigm skiften i livet. att det finns det sånt där tillfälle i livet som allt vände. jag började fundera på när mitt sånt finns. först tänkte jag att det måste ha varit när jag flyttade hit upp, men jag vet inte. min vardag ser likadan ut här som den gjorde när jag bodde i götene. kanske har inte skiftet kommit än bara.
Någon som vill fika med mej i veckan?

lördag

SNÖ!!! så underbart vackert ute nu. snön ligger alldeles tyst som ett täcke över hela stan och dämpar allt. helt underbart. så i morgon hoppas jag på en iskall, klarblå vinterdag. om det blir så ska jag ta bussen in till stan och gå utmed vattnet hem!
dagen har varit väldigt händelsefattig men fantastiskt skönt. klev upp klockan nio. pigg och glad, inte riktigt, men det känns bra att kliva upp tidigt för då slipper man den där ångesten som man får om man sover bort hela helgen. sen visste jag inte rikigt vad jag skulle göra. det var städat och fint här så jag beslöt mej för att ta tag i stickandet igen. det var verkligen ett tag sen, men det är det bästa beslutet jag har tagit på väldigt länge. det var verkligen jätte skönt och roligt.
så dagen har tillbringats med ett lila garn i sängen med första radion och rickard som sällskap och sen med en ljudbok, och sen rickard igen! underbart!!
sedan lyckades jag hitta Tora Grapes blogg. världens vackraste människa! jag blev alldeles glad så jag kokade mej lite te och kröp upp i sängen och läste alla inlägg. Lovley! bättre lördags kväll kan man knappast ha!
Jo, jag kunde ha varit med mina underbara vänner hemma hos Johanna och druckit öl, men eftersom min förkylning vägrar att ge sej så fick jag ge upp den tanken.
jag vet att det är ganska mycket tjat om rickard i min blogg men han ska få lite mer cred här nu..tack snälla rickard! du är ett fantastiskt stöd för mej! jag är så glad över våran kontakt..
nu ska jag läsa lite mer om min framtida man Mr Darcy, sen sova!
Puss

fredag

jaha nu är det fredag kväll, snart natt. var hemma från skolan idag för jag är förkyld, har hostat, snorat och nyst hela dagen. jag hade väl kanske kunnat gå men jag tyckte att det var bättre att vara hemma och försöka bli frisk nu när praktiken börjar.
så jag har städat hela lägenheten och lyssnat på radio idag. helt underbart..det var verkligen länge sen jag gjorde. jag gillar det!
sen har jag strykt all min tvätt också. nice nice..jag tycker faktiskt inte att det är så tråkigt. jag känner mej alltid så duktig och harmonisk när jag stryker. till och med lite lycklig tror jag!! oj oj hemmafru varning..eller nåt!!
har även proppat i mej massa godis idag..det var fantastiskt gott men nu har någon slags sockerkick här. väldigt obehagligt faktiskt!
jag insåg idag att jag har gått upp ganska så mycket i vikt det sista, jag har inte tänkt så mycket på det, mest att det har varit svårt att knäppa byxorna ibland och att kläderna inte är så bekväma längre..men idag så insåg jag hur mycket jag verkligen har gått upp. men det bästa med det här var att jag trivs med det. jag tycker inte att det är så illa. visst det är väl kanske inte så hälsosamt och jag har verkligen inte råd att köpa nya kläder, men i övrigt så tycker jag om det. fast samtidigt så är det något som gnager i bakhuvudet, för sen när jag kommer hem så kommer jag träffa folk som jag inte träffat sen i sommras och dom kommer ju se det så tydligt..jag bryr mej egentligen inte, men det stör mej lite för då kommer det vara så att dom pratar om det lite bakom ryggen på mej.. ja nina har visst gått upp lite, undra varför? ja men typ så..folk här har säkert märkt det också, men vi träffas ju lite oftare så det märks kanske inte lika tydligt.
jaja skit samma, det spelar ju ingen roll. huvudsaken är ju att jag mår bra.

prata med jempa och rille nu sen sova!!


En stolt blivande lärare!!!

Ja idag är jag stolt över mej själv!!! det gick sjukt bra på lektionen. jag höll en lektion helt själv!! fatta det är ju as stort!!! jag känner mej så nöjd och tillfreds nu..hihi


stolthet och fördom

åh jag är så trött nu!!! har varit i skolan mellan nio och tre. vi har våra provlektioner nu, jag var ju så klart inte klar med min så jag ska göra i morgon, vilket betyder att jag är lite små nervös nu..jag är klar med planeringen och jag vet vad jag ska säga, men jag kan ju verkligen inte påstå att jag är väl förberedd!! men lite improvisation har ju aldrig skadat. jag orkade faktiskt inte sitta och läsa mer, så det får gå som det går.
jag har tvättat idag också. inte så kul men välbehövligt..

öl på lördag tydligen! fan vad nice!! jag längtar redan!!!

nu ska jag lägga mej och läsa stolthet och fördom fram tills rickard loggar in, sen prata med honom tills jag somnar!! bra kväll!!

spelkväll och sömnproblem

dagen har varit kalas. sov dock ganska lite i natt så jag har varit as trött, men det var det värt! hihi..for till uni och var på världens tråkigaste och sämsta föreläsning. jag orkar inte ens tänka på hur kass den var så det blir ingen utförligare förklaring. sedan for jag hem och la mej i sängen ett tag, men så ringde hanna panna och vi bestämde att vi skulle spela nya monopol idag. helt underbart kul var det. fram till hanna vann!!! nej men det var riktigt kul faktiskt. nya gator och man kunde köpa globen!! fatta, hur kul är det inte att äga globen?! nu snodde ju linnea den från mej så jag fick aldrig äga den, men bara tanken på att kunna ha fått haft den gör mej en aning upphettsad!!!
dessutom har dom hottat upp spelet lite. man använder inte längre pengar utan visa kort så klart!
sen bar det av hemåt. somnade på bussen från Hanna. klev av och klev på min buss hem. somnade så klart igen..
men jag är fortfarande lika trött, så nu ska jag sova och det ska bli så skönt!!
sorry fia för missförståndet!

Popup

Åh vad dåligt jag har mått idag. men jag antar att det är priset man får betala när man hade så sjukt kul igår! världens bästa kväll!
började med en super trevlig förfest hos Anna. Mycket öl och Rom. Nice nice. Sen drog vi vidare ner till stan. träffade någon tjej på bussen. haha. kul!
sedan var det dags att se säkert! inte riktigt lika bra som i somras men helt okej. en perfekt öppning på kvällen. sen var det dags för ölpåfyllning innan sahara hotnights skulle spela. fick för mej att jag skulle gå ut och röka. det var ett misstag! först höll jag på att inte hitta ut, men sen när jag väl hade gjort det så var det ju så sjukt kallt ute så jag höll på att frysa ihjäl. sen skulle jag ta mej in till anna och elle, men då var det så sjukt lång kö så jag fick stå och vänta as länge. sen var det iaf dags för sahara hotnights. dom var as bra så klart. jag var dock alldeles för full för att uppskatta det. hehe..tyckte mest att det var jobbigt att stå upp.
mer öl efter det! och sen spelade moneybrother. jag var väldigt besviken. sist jag såg honom var han as bra, men igår var han så där faktiskt. tråkigt för jag hade sett fram emot det så mycket.
fick iaf ett ragg på bussen hem. hehe.. men det visade sej att han var 17 så jag dissade honom, så jag fick gå hem själv. men rickard fanns där och höll mej lite sällskap. rasande trevlig prick det där! hehe
idag har jag iaf inte gjort mycket. vaknade halv ett och mådde inte alls bra. så jag fixade frukost i hopp om att det skulle gå över men det gjorde det inte så efter det har jag mest legat i sängen och tyckt synd om mej själv.
jag tror att jag ska sova snart och gå upp tidigt i morgon och försöka få lite ordning på mina rutiner.


torsdag men nästan fredag

idag har jag haft en underbart skön dag. vaknade klockan sex. gick upp och fixade frukost..gick och la mej i sängen med frulle, datorn och en bok..låg i sängen till halv två. duschade och sen gick jag och la mej i soffan..sjukt skönt.
men grejen var att jag var jätte rastlös och tyckte inte att det var så skönt trots allt, men jag var ändå tvungen eftersom det var första dagen på as länge som jag inte behövde göra något.
men i morgon ska jag till skolan så jag borde verkligen sova nu..men nu är jag tydligen inte trött längre..typiskt..och rickard verkar ha mkt att göra på jobbet för han svarar inte..
kattis, jag hoppas hoppas hoppas att våra planer går i lås. det skulle vara så underbart!!!!
jag känner mej lite, bara lite depp just nu..antagligen är det för att jag är lite hungrig och trött..en macka och te..sen sova.

Torsdag

Så, nu var man själv igen då. Pappa och Filip åkte hem tidigt i morse. Tråkigt så klart men det är så underbart skönt att vara själv.
planen för idag var egentligen att åka till skolan, men jag tror att jag bangar. orkar fan inte. jag vill hellre vara hemma och njuta av att vara ledig för första gången på så sjukt länge, men å andra sidan så måste jag in till stan och handla öl..så då skulle jag lika gärna kunna mellan landa på skolan. men nej jag tror inte det. vi får väl se..jag kanske blir as uttråkad snart.
Åh, det kommer att bli en så sjukt bra helg. I morgon så är det popup med anna och elle. så jävla nice. har sett fram emot det enda sen anna frågade om jag vill förlja med.
sen på lördag ska jag festa med kattis och elle! as kalas. kan det bli en bättre helg?? nej jag tror inte det..
nu ska jag försöka författa ett brev till Frankrike och vänta på att Rickard kommer hem så jag har lite sällskap.

RSS 2.0