flytta

nu har jag precis sagt upp min lägenhet!! den 1 mars bär det av!!

Fika

Kom precis hem från en fika med Christer. världens bästa Christer! vad skulle jag ta mej till utan dej?! synd bara att din kära vän kom och störde, men vi jag hoppas att vi hinner ses innan jag far hem igen..

ja har även varit och mellandagsreahandlat idag. köpte en mascara för 150 jävla kr..sen när jag kommer hem och ska testa den så inser jag att pinnen har gått av och borsten ligger kvar i klegget..sjukt sur blev jag! men jag hoppas att jag får byta den i morgon..
då ska jag även klippa mej, kort? vem vet? och jag ska köpa en ny digitalkamera, äntligen! den jag har nu är så stor och dålig. jag har ju till och med en bättre kamera på mobilen..jaja det ska jag köpa iaf.

jag längtar hem! jätte mkt.. jag fattar inte varför jag bestämde att jag skulle vara här så länge. fantastiskt korkat, men å andra sidan så är det ju ingen som är kvar uppe förutom Anette..

det känns så konstigt att vara hemma och inte träffa Jimmy. vi bor ju inte alls långt ifrån varandra och jag åker ju förbi där nästan varje dag men ändå så kan vi inte ses...i sommras så träffades vi ju nästan varje dag och nu kan jag inte ens prata med honom. känns inte alls kul faktiskt..men det är ju så det är. jag visste ju vad jag gav mej in på..

åh vad jag är uttråkad och rastlös!! det är därför jag sitter och och försöker fylla ut det här inlägget. men nu ska jag ringa emelie och sen sarah!
puss puss

Juldagen

Jaha då var julafton över och det var lika speciellt och mysigt som det brukar vara. inte ett piss! det är bara jobbigt!! men nu är det över iaf..
jag fick iaf en del grejer som var riktigt bra, ett armbandsur och pengar. och så fick jag skålar och grejer också, en bok och lite så där..men om jag har tur så räcker pengarna jag fick till en paris resa, men min kära mor försöker få mej att förstå att jag borde köpa ett par byxor istället eftersom jag inte har några hela. men det är ju så tråkigt!!

jag har inte slått ihjäl nån än men jag får verkligen bita mej i tungan ibland för att inte säga nåt dumt..men det ska nog gå bra det här. jag är uppbokad nästan varje dag nu så det är skönt!! i morgon ska jag fika med Christer iaf, ska bli så nice!

puss puss

hemma

ja nu är jag hemma. resan gick bra, tråkigt var det men det gick bra.

jag kommer inte att kunna skriva så ofta nu eftersom jag sitter på världens långsammaste internet, pappa vägrar ju att skaffa bredband.

men än så länge är allt bara bra. men ring mej gärna för jag kommer att dö av tristess och ångest om jag ska vara hemma en längre tid!!

separationsångest?

jag har hela tiden tyckt att alla som har separationsångest är lite.. ja vad ska jag säga..jag har inte förstått det helt enkelt..jag menar, det handlar om en månad och det är ju inte så att vi inte kommer att höras..förutom vissa som väljer att fly landet, johanna och jenny!! men jag har verkligen förstått den känslan nu. jag har inte varit jätte pepp på att åka hem om jag ska vara ärlig men det är ju bara så det är, inget att göra åt liksom, och det kommer ju bli as bra att komma hem. och träffa alla som jag saknar så jag håller på att dö.. men jag har ju mitt liv här nu, jag vill att det bara ska vara som vanligt. jag älskar vardagen här, förutom att det har varit så sjukt mkt plugg. och dessutom så kommer jag att vara hemma så länge så att jag kommer att få separationsångest när jag ska åka hem hit igen för då är det massa människor som jag kommer att åka ifrån som jag kanske inte kommer att träffa förän till sommaren..

nu ska jag iaf packa det sista, jag har många timmar på mej att tänka så att jag inte glömmer för mkt så det känns skönt. sen ska jag sitta på tåget i tusen år. inte jätte pepp men det är faktiskt ganska mysigt..beroende på sällskap och så..

ja nej nu är det dags att ta tag i packandet..om jag sitter här mer så somnar jag bara.
puss

1 dag kvar

jag har verkligen vänt på dygnet nu, det är inte alls bra..men jag tänker att jag ska hålla mej vaken till sent i natt också och så ska jag ju upp tidigt till skolan, sen gäller det bara att jag håller mej vaken på eftermiddagen för då kommer jag att kunna sova på tåget i morgon. det skulle var helt överlägset bäst. nackdelen med den här planen är att jag är så sjukt trött nu så jag orkar inte ens läsa liksom..men jag får väl lov att ta två stycken slapp dagar nu då...vem vet jag kanske får nåt ryck och vill plugga i natt sen. det har ju faktiskt hänt förr.

jag har iaf varit och lånat böcker till min rapport nu, så om jag bara sätter igång att läsa igenom dom så kommer jag att kunna skriva den snart, jag tror inte att det kommer att vara några problem alls...det känns bra!

Jan Guillous nya bok heter fienden inom oss. Hur pretantiöst är inte det? det är bara han som kommer undan med en sån sak för att han är han (ni vet vad jag menar) hade jag skrivit en bok med den titeln och skickat in den till ett förlag så skulle dom ju kasta den utan att läsa den.. 

jag hade som mål att innan jag kom hem över jul så skulle jag vara smal, snygg och vältränad så att männen i mitt liv (läs:Jimmy) skulle se vad han gick miste om. men istället så har jag gått upp en massa och är inte alls vältränad..men jimmy vill ju inte träffa mej ändå så det är ju lugnt. nu har jag fram till sommaren på mej istället.
men allt kommer ju att lösa sej när jag har flyttat!
puss

dålig diciplin

jag var hemma idag för att jag skulle hinna städa, packa, tvätta och plugga. så jag tänkte att jag skulle gå upp ganska så tidigt för att hinna med allt. vaknade åtta av att klockan ringde, men sen skulle jag bara vila ögonen lite. till halv tolv! smart!! ett skulle jag vara i stan för hejdå lunch med johanna, frida och filip. jag hann dit iaf, men jag fick ju absolut inget gjort på förmiddagen.
kom hem halv fyra, sen dess har jag storstädat hela lägenheten, tvättat all tvätt inklusive mattor och gardiner, strykt all tvätt och börjat packa. jag är helt slut!! men nu är det städat iaf, skönt det.
i morgon ska jag till skolan till tolv, sen va med anette och linda, sen hem och plugga. packa det sista. och sen på torsdag bär det av hem..

jag har packat min ena resväska full nu, det är mer skor än kläder i den.

nu ska jag väl försöka sova men jag är verkligen inte trött nånstans. kanske ta en kopp te först och kolla på teve? låter bra.

jo förresten, det kan vara så att vi har en lägenhet nu. vi har tackat ja till den men är fortfarande fyra i kö, men förhoppningsvis blir den vår!! på nydala! åh!!! jag är så glad för det!!!
vi kommer att bli världens bästa sambos, men vi måste komma på nåt bra namn på kollektivet. nåt som inte är lika illa som namnet på vår studiegrupp. kom igen Elle. SG - studiegruppen är inget bra namn!! hehe
puss

ALLA måste se den här filmen

http://www.zeitgeistmovie.com/

Filmen sågar religionen vid fotknölarna och har en intressant teori om vad som hände 11 sept.
se den!!

Tredje advent

hur firar jag att det är tredje advent idag? jo jag kliver inte upp ur sängen, men eftersom mitt dåliga samvete är väl utvecklat så pluggar jag så klart samtidigt. jag är ganska snart klar med en fråga till. skönt!! då har jag bara en kvar sen. jag är ju en duktig student! hihi

vad sägs om att ta en fika innan vi åker hem över jul? innan du far iväg johanna!

Bakfyllefunderingar

Klassfesten var jätte lyckad tycker jag. dålig stil av dom som inte dök upp bara! och full blev jag. jag hade jätte kul hela kvällen. men jag har funderat på en sak här nu i bakfylledimmorna...det är fan inte värt att dricka. jag menar, visst jag har jätte kul på kvällen när jag har druckit, men samtidigt så tänker jag på att jag har druckit och att jag antagligen kommer att göra bort mej på ett eller annat sätt. och så vet jag att jag inte kan prata ordentligt eller gå ordentligt. och sen dagen efter, idag, så mår jag as kasst. ont i huvdet, snurrig, illamående och allmänt kasst liksom. jag kan väl ha kul även om jag inte dricker? eller?? det är klart att jag kan men inte om alla andra har druckit. jag vill sluta gå på fyllefester, men å andra sidan så kommer ju mitt sociala liv falla samman helt då..
det känns ju som att hela det här resonemanget faller lite pga titeln på blogginlägget..

pizza idag kanske..jo jag tror nog det!!


Klassfest

Jag hade tänkt vara hemma idag för att jag skulle plugga hela dagen. hemma var jag, men jag har verkligen inte pluggat nåt. jag vaknade halv tolv och först nu är jag klar med alla grejer jag var tvungen att göra idag. och snart ska jag göra mej i ordning för att åka in till elle och sen gå på klassfest. jag får plugga i morgon och på söndag istället..målet är att hinna med dom två frågorna jag har kvar innan jag åker hem och jag tror inte att det ska vara några problem..och innan nyår ska rapporten vara klar..då har jag två veckor på mej att bara plugga in frågorna..det är ju hur lugnt som helst!

Förlåt Rickard, det var inte meningen att var så otrevlig igår.

Lucia

Jag är så trött idag så jag orkar inte ens sova typ. det är helt sjukt jobbigt. men men..
dagen har varit mysig. luciatåg i skolan i morse. fantastiskt mysigt! sedan en helt okej föreläsning..eller jag tyckte att den var pisstråkig faktiskt...men det berodde nog på att jag var så trött.

hade tänkt att plugga en massa idag, iaf börja skriva på en fråga till, men jag orkar verkligen inte. ögonen bara trillar ihop på mej och jag ska vara hemma i morgon så jag tar det lugnt idag och pluggar hela dagen i morgon. fram till festen! hihi..det ska bli så kul att festa i morgon. det var ett tag sen nu.

jag insåg idga hur sjukt tråkig jag är. Erik frågade om jag ville följa med och spela painball i morgon, men jag sa nej..så klart..men jag tycker inte att det är roligt med saker som är jobbiga..hehe..men tack för att du frågade!!
jag ska sluta att vara så tråkig!

jag återupptäckte R.E.M igår, jag har inte lyssnat på dom på jätte länge..men så fick jag för mej att jag skulle lyssna på dom och det är ju bra. eller grejen är att jag kan inte bestämma om jag tycker att det är bra eller om det är någonslags nostalgi. men men..det duger att lyssna på just nu iaf.

jag borde göra nåt för att jag ska bli pigg, jag har provat sockerkicks metoden. den funkade i typ fem minuter sen blev jag ännu segare. då provade jag ligga i soffan och titta på teve metoden. gick ju så där. nu är jag så trött och matt så jag tror att jag dör snart..och jag fick huvudvärk. jag borde sova, men då kommer jag inte att kunna sova i natt och så kommer jag vända på dygnet hela helgen och det vill jag inte..eller så kanske jag ska gå ut och gå en sväng. men det finns en viss risk att jag kommer att somna när jag går och rammla ner i en snödriva och frysa ihjäl..jaja jag får väl vara så här seg ett tag nu och gå och lägga mej super tidigt ikväll. längtar redan!!!

ÅH!!! nu vet jag..lyssna på en ljudbok så klart!!! Torbjörn Flygt - verkan
puss

pluggdag

Ja idag var jag hemma och pluggade. jag hann nästan klart med en fråga. eller jag skulle ha hunnit klart den om jag hade hitta resterande fakta som saknades..men eftersom det inte behagade stå i min bok så kunde jag inte göra mer. så jag hann med en prommenad, laga paj och softa framför teven..en helt okej dag om det inte hade varit för mina kära föräldrar som tydligen har bestämt dej för att jag ska må kasst och känna mej ensam. men men..flytten kommer att bli av!

i morgon är det luciatåg på skolan på morgonen. ska bli så himla mysigt. och så ska jag ju titta på det med mina blivande kollektivvänner..eller sambos kanske det heter..hehe..åh!!!

nu är det dags för en sista kopp te och sen gå och läsa lite innan jag ska sova. hade velat prata med rickard men jag orkar nog inte vara vaken tills han börjar jobba så jag får prata med honom i morgon istället.
puss

bästa dagen på länge

Åh idag har jag haft en underbar dag!!
jag var sjukt trött i morse så jag trodde att hela dagen skulle bli sjukt pissig men det visade sej att det blev den bästa dagen på sjukt länge..Föreläsningen var jätte intressant. handlade om kalla kriget. jag har alltid tyckte att det är jätte tråkigt, men idag tyckte jag inte det, men jag tror att det beror på att jag kände igen ganska så mycket så jag kände mej lite smart. den var jätte bra iaf.
sen var jag på lunchdejt med elle och kattis. vi kom på, eller om jag ska vara helt ärlig så var det jag som kom på den bästa idén ever..jag kattis och elle ska flytta ihop!!!!! hur underbart är inte det!! GLADAST I VÄRLDEN
sen for jag och elle ner på stan. jag köpte en ny klänning som jag ska ha på nyår och elle köpte en sjukt snygg klänning! sen fikade vi! myspys!!
elle kom på den lysande idén att vi skulle gå till biblioteket och fixa litteratur till rapporten så förhoppningsvis har jag hittat tre av fyra böcker så jag kan komma igång snart! skulle vara underbart att skriva den i helgen så att den är klar, men men. en klassfest ska ju hinnas med också!

Nu borde jag egentligen ta tag i pluggandet, men jag tror att jag ska äta först, slå in paket, kolla på teve, sen ta en kopp te och ta tag i pluggandet. det kommer att bli sent idag så jag kanske kan vara hemma i morgon, det skulle vara så skönt, för då kanske jag kan skriva klart en fråga så jag kan koncentrera mej på rapporten nästa vecka. vi får se!
puss

tisdag

trött trött trött..ögonen är så svullna så jag orkar knappt hålla ögonen öppna..kommer somna på föreläsningen idag..
måste gå till bussen nu..
puss

Dagens ord

borde bli något som har anknyting till att det är lite nobelfirande idag, men istället så är dagens ord TJOCK!!
kan känner mej som ett hus. det är helt sjukt hur kasst jag mår just nu, fysiskt. jag måste ta tag i det här nu för det är inte hälsosamt nånstans!

...

ni vet dom där dagarna som man vaknar och man tror för ett ögonblick att det kommer att bli en bra dag. en lugn och skön dag. men sen så inser man att man hade fel och man undrar hur man ska orka tills kvällen. och sömnen kommer. man tappar allt och det känns som att man faller ner i ett mörkt ingenting. idag har varit en sån dag

Söndag

Jaha då var det söndag igen. Inte alls någon jobbig söndag utan jag tror att det kommer att bli en kalas dag.
dagen igår var ju också helt okej. först skrev jag tentan, det gick inte jätte bra men inte direkt dåligt heller..tre av frågorna är jag helt säker på att jag klarade, det var dom tre jag kunde bäst, men den första frågan. Haha, jag kunde ingenting så jag fick hitta på och försöka motivera, men ja jag vet inte. han kommer ju se igenom att jag inte kunde så jag är faktiskt lite tveksam till om jag klarade den...men å andra sidan på dom andra tentorna så har jag inte skrivit särskilt lysande på första frågan heller men dom har jag klarat, så jag hoppas hoppas att jag klarade det.

sen for jag hem, sov så gott i soffan. jag har aldrig varit segare i hela mitt liv, men det var en skön seghet så det var okej ändå.
 efter det bar det av in till stan för att titta på betner med linda. det var fantastiskt kul så klart. hade kramp i magen och skrattmusklerna i ansiktet..hehe. jag vet inte om jag har nämnt det, men jag är ju kär i honom!!


planen för dagen SÅG ut som så här:

kliva upp och titta på julkalenderna medan jag åt frukost. sen städa och sen plugga.


Jag har fått ändra lite på den så nu ser den ut så här:

ligga kvar i sängen tills jag orkar röra på mej


jag måste dock hinna städa och så..men jag orkar inte än.


Jaja nu ska jag försöka gå upp. det är inte helt säkert att det kommer att gå.

Puss


Tenta i morgon

Jag längtar så tills i morgon när jag känner att jag är skrivit klar och jag lämnar in tentan. då har jag äntligen en kväll ledigt. egentligen borde jag väl börja plugga på nästa tenta men jag ska unna mej att vara ledig den kvällen iaf, jag ska ju på magnus betner i morgon. men på söndag ska jag ta tag i nästa tenta. det skulle vara så sjukt skönt att ha skrivit alla mina frågor till innan jul, men jag inser ju att jag aldrig kommer att hinna det. Hinner jag en så får jag vara glad.

idag har jag suttit och pluggat sen sju i morse. med paus för lunch och handling, men annars så har jag pluggat hela tiden. så nu ska jag laga mat och sen åka till elle och fortsätta plugga!

"Dam har sex med pittbull, se resultatet i en låda."

önska mej lycka till på tentan!

buhu!

Jag är så trött nu så att jag mår illa och kroppen värker. Jag orkar inte läsa ett enda ord till för då tror jag att mina ögon kommer att säga ifrån på ett obehagligt sätt.
det är ingen idé att försöka plugga nu, det är bättre att ångest plugga i morgon! Jag presterar ju bäst under press! hehe..eller inte..

Jonas Hassan Kemiri, vilken fantastisk författare!

TRÖTT!!!

Jag är så sjukt jävla trött för att jag satt uppe sent och pluggade och sen inte kunde sova för att jag är stressad och så vet jag att jag inte kommer att kunna gå och lägga mej innan ett två i natt. fy fan!!!

Nya tentafrågor

japp idag fick dom nya tentafrågorna till nästa tenta, som dessutom är muntlig. varje fråga är ungefär tre gånger så stor som dom tidigare frågorna har varit! för att citera elle "skjut mej!" plus dom där mastodontfrågorna så ska vi skiva en rapport! Det kommer verkligen inte bli någon God jul i år!
men jag tänker inte ens tänka på dom där jävla frågorna förrän efter helgen. Först ska jag klara omtentan, sen kan jag börja oroa mej för nästa.

Nu ska jag panikläsa i en kvart, sen ska jag ta bussen in till stan och fika med mina favvosar!!!

Tisdag

Godmorgon!
Idag var det segt att gå upp, mina tja-jag-är-morgonpigg-dagar är tydligen över nu. typiskt med tanke på att skolan börjar i morgon igen så jag måste kliva upp tidigt resten av terminen. Jaja, jag får väl se till att komma i säng i tid, men problemet är att jag har svårt att sova. har haft det två dagar nu. jaja det blir nog bättre snart!

Planen för dagen ser ut som följer:
-tvätta
-plugga

Ännu en dag i mitt glammiga liv!

min kära bror

Min bror kan anklagas för mycket. han är snällast och sötast men man kan verkligen inte anklaga honom för att lyssna, vara smart och bry sej..
jag frågade honom om han tyckte att jag var pryd. han svarade väldigt bestämt nej..efter ett tag "Nina, vad betyder pryd?" jag ska då förklara för honom vad det betyder men jag kommer inte längre än till jo men det betyder att..då börjar han prata om nåt helt annat!!!

Att en dag som börjar så bra, kan bli så sjukt tråkig, det är konstigt tycker jag. Har suttit och pluggat hela dagen. med vissa avbrott men i stort sett hela dagen. jag har hunnit ganska så mkt men frågan är om det verkligen sitter nu..men det är ju långt till lördag. dessutom så ska ju jag och ellis pellis cp- plugga all night long på fredag!! så jag ger nog upp för idag tror jag.
jag måste dock skriva klar den där skit grejen ikväll sen. men det gör jag innan jag gå och lägger mej!
puss

Underbar morgon igen!!

Ja då, världens bästa morgon igen! jag vet inte vad som har hänt, men jag har tydligen blivit morgonpigg igen, sjukt skönt. idag vaknade jag tidigt men låg kvar i sängen och kollade på teve, jag tyckte att jag kunde får göra det idag, det är ju trots allt Måndag. Hatar måndagar.
men sen klev jag upp iaf, tände massa ljus i köket och dukade fram frukost. och satt och myste med levande ljus, te och macka. Fantastiskt trevligt. Jag ska sluta med att bara slänga i mej maten framför teven eller datorn, det är ju mycket trevligare att göra en grej av det liksom.
jaja, och sen gjorde Zälle mej till världens lyckligaste!! Hon har fixat två biljetter till KENT!!! jag är lyckligast i världen nu!! Så den 6 mars ska jag och favvo zälle se Kent i Övik!!!

Planen för dagen ser ut som så här:
-PLUGGA!!!

det är allt jag ska göra idag. jag hade L Word festival med mej själv igår istället för att plugga så jag får ta konsekvenserna idag istället. Plugga hela dagen, i och för sig så måste jag gå och handla sen också så att jag få nån mat ikväll! pasta kanske?
jaja, nu ska jag ta tag i pluggande iaf.
Puss

ett minne

jag satt och kollade på videokväll hos luuk förut. Linda skugge var där och spelade upp sina låtar. den första låten var en låt från 91..nåt så himla underligt hände mej.. när jag hörde låten  så började jag tänka tankar som jag måste ha tänkt då 91..jag kände egentligen inte igen låten men jag måste ha hört den eftersom minnena var så starka..
helt sjukt!!

pigg?

jo då, jag vaknade tidigt idag också. halv nio och det är något av en bedrift med tanke på att jag kom ganska så sent i säng igår. men jag är nästan klar med portfolion nu. skönt!!!
har haft en underbar morgon här nu. ätit frukost framför teven när jag kollade på julkalendern, och så klart tände det första ljuset i adventsljusstaken.

trist väder idag, hade hoppats på en fin dag med en långprommenad, men nu blev det tydligen inte så, kanske var bra så att jag får nåt gjort idag.
jag ska skriva klart portfolion och sen börja plugga på tentan. målet är att hinna läsa igenom alla frågor idag och känna att jag har ganska så stor koll.

Grattis Linda på födelsedagen!!!

Suck!!

jag är fortfarande inte klar med min portfolio och jag började skriva vid elva. Jag trodde verkligen att jag skulle kunna skriva den snabbt och lätt, men eftersom det är så sjukt tråkigt så tar det så lång tid.

det blir ingen fest för mej iaf. Jag måste skriva klart det här idag och i morgon måste jag börja plugga inför tentan så det går inte att festa idag. ett moget beslut om jag får säga det själv!

Det jag egentligen hade tänkt att skriva nu var ett litet tips. Världen bästa handkräm finns på bodyshop. Almond oil!! innan jag köpte den så hade jag så torra händer att dom sprack och började blöda, jag köpte den i början av veckan och nu är mina händer lena och mjuka. fantastiskt bra!!!

Om jag hinner klart med pluggandet idag så ska jag titta på Troja ikväll. jag kan ju hävda att det är hur ett historiskt perspektiv som jag vill se den. att jag är intresserad av trojanska kriget, vilket jag faktiskt är, och att jag vill se om det är en film man kan använda sig av i undervisningen, men vem försöker jag lura? jag vill se den för att två snygga, halvnakna män är med!


 nu ska jag ta en paus i pluggandet och dricka lite glögg och titta på på spåret!! jag vet, tantvarning på mej, men jag älskar frågesport! jag känner mej lite smart då!

Puss


Uppe med tuppen

ja då idag vaknade jag klockan åtta och var sjukt pigg, så jag klev upp och kände mej nöjd med mej själv. jag älskar att gå upp tidigt om det är så att jag vaknar av mej själv och inte är trött. det bästa som finns!!
så nu är klockan ett par minuter över tio och jag har redan hunnit äta frulle, lyssna på julkalendern på radion, sett den på teven och varit och handlat! bra jobbat tycker jag!
så nu ska jag fixa te och sen skriva klart portfolion!!

jag funderar lite på hur jag ska göra ikväll, om jag ska gå på festen eller inte. just nu är jag verkligen inte alls sugen. men jag får väl känna efter sen! jag tänker inte gå om jag inte känner för det iaf. dom kvällarna blir ändå inte så roliga.

yes, nu är det dags att plugga lite då!
puss

RSS 2.0