Vid liv?

Ja vad ska man säga. Brännbollsyran i helgen. Jag dricker inte alkohol. Det slutade med kräkningar. Idag ångest. Ren och skär ångest.

Spridda funderingar

Dagen har bestått av ett besök i Sävar. Där vi bland annar fick se Sveriges sista slagfält och Muminpappans hus. Det var mycket trevligt. Jag tror att norrland is the shit. Ibland längtar jag hem till sydligare breddgrader, men jag undrar om det beror på just sydligheten eller om det beror på människorna?

Jag hatar att bli kallad mamma. Jag tar illa upp när folk säger det till mej att jag är mammig eller kallar mej för mamma eller något liknande. Om jag är mammig mot någon så innebär det ju bara att den personen inte kan ta ansvar för sej själv på nåt sätt. Så sluta kalla mej för mamma.

Snart kommer Christer upp...Det ska bli så himla kul. Jag saknar honom så jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Sova nu. Träning, handledarsamtal och fika i morgon.
God natt

Prestationsångest

Igår hade jag 32 läsare på min blogg. Jag brukar ha max 13 så nu har jag fått lite smått prestationsångest inför vad jag ska skriva idag.
Och så funderar jag över varför denna plötsliga topp har kommit. Jag tror absolut inte att det har något att göra med att inläggets rubrik var sex.
Förra gången som något liknande hände var när jag skrev om mat, då fick jag fler kommentarer än vad jag brukar. Anar ni vart jag vill komma? För er som inte gör det: Vilken oslagbar kombination. Jag ska börja skriva om matsex. En blogg om matsex!

Sex

Jag har funderat på det här med sex. Om man har skit snygg så får man ju ligga en del. Om man däremot inte är snygg, då måste man vara sjukt bra i sängen. Problemet är ju bara att om man är ful så är det aldrig någon som vill ligga med en så det är ingen som vet hur bra man är. Dessutom så lär man ju aldrig bli bra om man aldrig ligger.
Det är ett dilemma det där!


Dagens slutsats

Det är svårt att se ut som Kiera Knitlightley. Och då menar jag inte på ett bra sätt.

När ska jag plugga? Egentligen

Ja vad ska man säga. Fika och Dileva är väl det som mest kan sammanfatta dagen. Jag har iallafall öppnat ett Word dokument, så man kan ju säga att jag nästan har börjat plugga.

ostabilare

än någonsin!
Skjut mej, för allas bästa!

Lördag morgon

Jag är så där äckligt hurtig så att jag bara vill spy på mej själv. Klev upp klockan sju för att hinna äta frukost innan träningen. Så nu bär det snart av till IKSU. Två timmar så här på morgonkvisten.

Cocktailparty hos Hanna igår. Trevligt trevligt. Kul att se alla i så fina kläder.
Jag bjuder på två bilder.
Bild 1: Kvällens värdinna Hanna
Bild 2: Jag som ska illustrera att jag inte alls blundar på alla kort

image10

image11

Resten av dagen kommer att bestå av tvätt, städ, fotboll och plugg.





Beroende

I morgon ska jag på cocktailparty, vilket ska bli as kul. Jag har fixat en fin klänning och i morgon ska jag köpa ett par nya skor.
Jag har dock funderat på om jag ska dricka i morgon. För er som inte vet så har jag slutat dricka, därför är det lite konstigt att dom har tankarna dyker upp. Varför skulle jag dricka? En utav dom första anledningarna som dyker upp är att jag kommer ha roligare då. Nu när jag har funderat på det så är det ju precis därför som jag inte ska dricka. Om jag känner att jag inte kan ha lika kul när jag inte dricker och när ens tankarna dyker upp så innebär det att det finns ett beroende. Om än väldigt litet.
Därför ska jag vara nykter!

Dagen

Dagen började sinnessjukt tidigt idag. Jag har aldrig sett en hel klass så trött och seg som vår klass var idag. Filmsoftande och sen prat i grupp. Ja vad ska man säga. Trevligt!

Väl hemma så skedde den kanske märkligaste upplevelsen jag har varit med om. Elle och jag hamnade i en diskussion om hålslagare. Jag märkte redan i början att det var något som inte riktigt var som det skulle. Och snart började jag inse vad det var som var fel. Elle blev en smula upphetsad.
När samtalet senare började styras in på kopieringsapparater så kan nu ju själva fundera vad som hände. Elle praktiskt taget kom i soffan där hon satt!
Alla har vi små konstiga böjningar, men kopieringsapparater Elle?

image6                          image8

Elle ska sluta i vår klass och börja läsa mot högstadiet istället så nu måste jag börja skaffa mej egna vänner i klassen. Jag tog första steget mot detta idag genom att titta på sport. Och inte vilken sport som helst utan en viktig match i fotboll av nåt slag.
I vilket fall som helst så var det ganska så trevligt. Jag satt i soffan och slängde ur mej små kommentarer så att det skulle verka som att jag är insatt i den där världen och verkligen förstod någon av vad jag såg.
Som dom allra flesta känner till så avgjordes matchen med straffar. Dagens kanske mest IQ befriade kommentar fälls utav mej just när det blivit klart att det blir straffar. "ÅH det blir en straffsparksavgörningsmatch!"

I övrig stormar det på ganska så bra just nu. Jag skulle behöva något konkret och räketabelt ( det just nu påkomna ordet betyder "något som är lätt att räkna" ) Som tex att vända hamburgare på Donken. Det är lätt att räkna och man vet hela tiden hur många man gör. När man pluggar går inte det. Jag tror att det är ett problem för mej just nu.


Ett samtal

Den här samtalet utspelade sej nån gång mellan 11 och 12 igår kväll.

Efter lite diskuterande kring hurvida jag är den mest osmarta personen i världen:
- Jaha men kul, du tycker alltså att jag är den mest osmarta personen du känner!?
- Njae det sa jag väl ändå inte. Men du kvalar nog in på topp fyra i alla fall.

Tankar på kvällskvisten

Jag kanske borde starta en matblogg. För jag har aldrig fått så många kommentarer på ett enda inlägg förut som jag fick idag. (3 kommentarer alltså)
Matblogg kanske är min grej.

Söndag? Tisdag!

Dagen har än så länge varit slapp och skön.
Den inleddes med fika tillsammans med min studiegrupp. Israel-Palestinakonflikt gruppen. Jag bjöd på kakor och smörgåstårta.
Eller smörgåstårta och kakor.

image5

Man kan säga att det här med smörgåstårta är lite av min grej faktiskt!

Man kan väl också säga att det mest blev fika och pratande om viktiga saker, som tex vad vi skulle göra om vi fick 68 miljoner. Den idén som engagerade oss mest var tydligen att bygga ett hotell i form av en sinnessjukt stor älg(vilket inte alls var vår idé eftersom den idén redan är kläckt) Grejen med den här älgen skulle dock vara att det var en robot som helt plötsligt skulle traska iväg. Det är nog tur att vi inte har så mycket pengar.
Det blev alltså inte så mycket pluggandet, men jag tror att vi allihopa behövde varandras opepp idag.

Dock så dyker tankar upp kring ett eventuellt byte av yrkesval. Vill jag läsa till lärare? Varför då? Det finns så mkt annat som jag skulle vilja göra. Det borde finnas någon statistik som säger att när du har tänkt den tanken ( om jag verkligen ska läsa till lärare) x antal gånger så ska du inte bli lärare.
Om jag fick 68 miljoner skulle jag fortsätta att plugga i all evighet. Men bara strökurser, om saker som jag är intresserad av. Då skulle jag nog förr eller senare ha läst historia.

Kanske ska min bok som jag någon gång ska skriva handla om livet som det borde se ut?

Kork

Idag är tydligen världens överjävligaste dag. Jag träffade Elias och Erik på uni för att leta upp litteratur till rapporten. Hittade så klart inget, så jag måste ändra min frågeställning. Jag orkar bara inte det här nu.
Jag hatar att alltid känna mej som den minst smarta personen i alla sammanhang. Jag orkar inte!

Tom Waits

Dagen idag består av träning, softande, läsande, kaffe och Tom Waits. Det var så länge sen jag och Tom hördes av, men nu är allt som det ska igen. Kaffe, Tom och jag. Helt fantastiskt.



Nu

Natt. Illamående. Självömkan.

Fotboll

Jag kollar på fotboll. Umeå spelar första finalen idag. Damerna alltså. Det är ju viktigt att påpeka. Att det är damer som spelar. Dom är ju bra, men inte lika bra som killarna. Dom dribblar och får kommentaren att det är nästan som herrfotboll. För herrarna är ju bättre och det är ju en jätte komplimang för damerna att få bli jämförda med herrarna. För herrarna är ju alltid högs upp på hierarkin. Damerna är ju duktiga, men inte lika duktiga som herrarna.
"Många bra personliga prestationer, men bollen kommer ju aldrig gå in!"
Damfotboll alltså, inte fotboll, utan damfotboll. Det är nästan som fotboll, men inte riktigt!

Vildängel

Ett av mina största problem i livet, förut om att jag måste planera helst en vecka innan, är att jag inte kan sluta läsa i en bok, hur dålig den än är.
Och idag, är första gången som jag egentligen kan säga att jag är glad att jag inte slutar läsa böcker som är dåliga.
Jag har, under flera månader, försökt kämpa mej igenom Lina Forss bok Vildängel. Det går inte alls bra. Det går inte alls skulle jag vilja säga. Jag har verkligen tyckt så illa om den att jag inte kommer igenom den, men idag, när jag nu har läst lite mer än halva, så börjar det äntligen släppa. Jag insåg att jag låg och fnittrade för mej själv, jag kände med karaktärerna och ja jag tycker helt enkelt om boken nu.
Jag vill kanske inte uppmana er till att läsa boken, utan jag vill bara rättfärdiga inför mej själv att det faktiskt finns en anledning till att jag inte kan sluta läsa en påbörjad bok. Jag har bara inte insett varför innan.

Kommentar

Bara en kommentar kring dagen so far. Vad tänkte jag med egentligen?


Morgon

Innan jag började jobba natt så var jag relativt morgonpigg, jag tyckte om att jag upp tidigt och sitta själv i köket när alla andra sov. Men efter att jag jobbade natt förra sommaren så är jag trött konstant. Eller fram till nu. Idag insåg jag att jag är så himla morgon trött längre. Iaf inte när jag väl har kommit upp ur sängen, då är det hur lugnt som helst.
Och nu är det bara ett par veckor fram tills jag börjar jobba igen. Natt!

Jag har funderat på det här med att vara kvar här uppe nästa sommar. Jag har två alternativ som det ser ut nu. Jobba på helgerna under terminerna, spara pengarna och sen vara ledig på sommaren. Eller så kan jag ta en sommarkurs. Just nu känns sommarkurs mest lockande, men å andra sidan skulle det vara skönt att vara ledig hela sommaren.
Ytterligare ett alternativ skulle vara att jobba på helgerna, spara så mkt pengar som bara går, jobba extra en massa i sommar och spara dom pengarna och sen åka nånstans nästa sommar. Tågluffa kanske? Allra helst skulle jag vilja båtluffa i Grekland, men jag hatar att åka båt så det går ju inte.
Är det någon som är på att göra nåt sånt nästa sommar?

Sötsur

Lägenheten är nystädat, brödet är klart. Träning väntar. Jag borde vara på bra humör, men jag är mest sur.

Torsdag

Efter en relativt sömnlös natt så tog jag beslutet att ligga kvar i morse. Beslutet fick lite mer tyngd bakom sej när jag också insåg att det snöade ute. Så efter en lång och skön sovmorgon så sitter jag nu och dricker kaffe och läser DN, och funderar över dagens planer.
Bakning av bröd, städning av lägenhet, träning (av kroppen?) står på schemat idag. Förutom snö och kyla så verkar det bli en bra dag.

Dagens fråga

Om man kunde ha sex med ett musikstycke, vilket skulle du välja?


Lov

Jag blir arg när saker lovas men inte hålls!

Jag ser fram emot att se Justices nya video efter träningen.

Reflektioner

Idag var jag på en föreläsning med Lena om Eugenik och steriliseringar. Hon är så himla bra, det var hur intressant som helst. Det bästa med henne är att hon får en att känna sig smart på något sätt. Just idag så kändes det extra bra för mycket av det hon sa kände jag igen. Det är så skönt när man verkligen hänger med och förstår tankebanorna och inte allt är nytt. Så var det verkligen idag. Så jag är nöjd, nöjd, nöjd.
Dessutom blev jag så glad när hon kopplade eugeniken till rastänkandet kring djur. Jag har gjort den kopplingen för länge sen och varit i massa diskussioner kring det, men alla har bara tittat på mej som om jag vore dum i huvudet. Men nu vet jag, jag är inte det!

Sen var jag och tränade. Det gick så himla bra idag. Det kändes verkligen att träningen har gett något slags resultat. Det är bara synd att det inte syns på mej, men men, det kanske kommer. Och gör det inte det så har jag iaf gott samvete.

Sova

Sol men inte varmt

Om man tittar ut genom fönstret så skiner solen, jag skulle chansa på iaf 17 grader kanske lite mer. Kollar i DN. 8 grader. Jag blev sur!
Ska till universitetet snart, trevligt. Längtar efter lunch på campus med klassen, men först väntar utvärdering av VFUn. Känns totalt ovärt. Introducera nästa moment istället så man kan börja med det istället för att sitta med det i panik dom sista veckorna.
Sen blir det föreläsning om eugenik och sterilisering med Lena. Lena är bra så det blir nog bra. Jag vill dock inte skriva min uppsats om det, så det är lite onödigt, men det måste ju bli plus i nåt slags konto iaf.
Efter föreläsningen blir det träning och sen softande.

Tänkte också berätta lite om min dröm som jag hade i natt. Jag och Filip, min bror, hade varit nånstans och åkte hem med bussen, men bussen stannade en bit hemifrån, som för övrigt var hotellet vi bodde på i Norge, så vi var tvungna att gå. Det var snö och uppförsbacke. Vi började gå, men såg ganska snart en björn som blockerade vägen för oss. Jag sa åt Filip att gömma sej och jag började gå därifrån. Jag vet inte vart Filip tog vägen men medan jag höll på att ta mej ner från backen och ner bakom skydd som fanns nere vid vägen så kom björnen ikapp mej. Han dödade mej, men jag var fortfarande medveten om allt som hände runt omkring mej.
Efter en stund, när det var vår, så kom pappa och Filip och sa att det var dags att kliva upp. Och min kommentar på det var " ja det är väl dags att jag börjar använda mitt nästa liv, jag har ju tre kvar innan game over"
Sen skulle vi ut och springa.


Det ryktas om att det är söndag

Jag hade hoppats på mer sol och varmt väder idag men i DN ser det ut som att det bara ska bli 17 grader idag. Själv har jag ju ingen aning eftersom jag inte har gått upp ur sängen. 
Dagen kommer då bestå av träning och pluggande. 
I morgon bär det av tillbaka till universitetet. Det var ju ett tag sen jag var där nu. Det känns kul att få träffa alla igen, och jag saknar att sitta på humlan och dicka kaffe och gnälla över vad man nu måste gnälla över just då. Och nu när pollensäsongen är i gång så kanske man kan dricka sitt kaffe under en björk eller så. Men å andra sidan så kommer jag sakna mina klasser som jag har haft på praktiken.  

Jaja nu ska jag iväg på ett afro pass, sen är det spinning som väntar.


Lördag

Dagen har varit helt fantastisk skön. Lång sovmorgon. Hade forfarande as ont överallt när jag vaknade så jag bestämde mej för att ligga kvar och skita i träningen för idag. Så kaffe och DN i sängen fick börja dagen.
Sen tog jag en promenad runt sjön, mötte Daniel, länge sen jag såg han nu, trevligt. Anna var tvungen att ringa sen och tala om att hon minnsann visste vad jag hade gjort idag. Svårt att räkna ut ur hon hade fått reda på det. Saknar Anna väldigt mycket förresten. Hon är bra på alla sätt och vis.
Efter promenaden gick jag till Linda för att hänga lite. Som vanligt var det hur bra som helst. Vi borde hänga hela tiden, ingen har dock tid. Linda är bäst!
Resten av dagen bestod av städande och sen ett lååångt och skönt bad. När jag låg i badet så ringde mamma och skulle bara tala om att det är pingstafton idag. Ovetande om det mest så frågade jag vad man brukar göra på pingst då, men hon visste inte. Så jag badade vidare som om inget hade hänt.

Film nu, Italian Job, inte så tråkigt alls, saknar dock mina sambos

Funderingar på kvällskvisten

Hur är livet egentligen.? Ganska orättvist och lite tradigt skulle jag säga.
Jag har sån smärta i hela kroppen att jag verkligen inte kan röra mej, jag vann inte på TP, jag har inte fått in alla hemtentor så att jag kan inte rätta.
Mest av allt är jag sur på dej. Jag förstår inte hur du kan behandla mej så illa när jag är så ofattbart snäll mot dej. Jag behandlar dej som om du vore en prins men för dej är jag tydligen inte mer värd än vatten. Jag förstår din situation och jag förstår reaktionerna i dom allra flesta fallen, men låt det inte gå ut över mej. Om du ska fortsätta ha mej som vän så behandlar du mej som jag förtjänar annars så kommer du att gå miste om mej.

Sova nu och hoppas att jag är pigg och all smärta är borta i morgon så att jag kan börja träna igen.

Natten

Jag är så trött och jag har så mycket kvar att göra. Jag måste städa mitt rum och skriva VFU rapporten. Jag orkar verkligen inte.
God natt

Bodypump

Jag har nu varit på ett bobypump pass. Det var inget för mej! Jag var rädd och ville bara gråta, vilket jag också gjorde. Lite iaf.

Stress

Idag har jag så sinnessjukt mycket att göra.
-träna, helst två pass
-Gå ner på stan och köpa en present till Karin eftersom det är sista dagen på praktiken i morgon.
-Fixa fika tills i morgon
-Skriva VFU-rapporten
-Städa

Dessutom så tog jag beslutet att sova ut idag. Konstigt, men skönt!

Dans

Först och främst så får jag väl säga att den som är mest uppmärksam av mina vänner är Anette. Så klart så menade jag i förra inlägget att JAG är två år äldre än DOM. Inte tvärt om som jag råkade skriva.

Dagen har varit fantastiskt slapp. Efter klockan elva så gjorde jag i stort sett ingenting. Mest väntade på elever som aldrig kom, pratade med några elever, och blev inbjuden på dansföreställning på kvällen. Så när väntandet var över gick jag in till stan och fikade med Johanna, fantastiskt trevligt. Du är bra Johanna.
Sen gick jag tillbaka till skolan för att titta på dansen. Det måste vad det som räknas som att vara engagerad i eleverna.
Iaf så blev dom jätte glada att jag kom och kollade. När jag kom dit så ställde dom sej och panik vinkade och log i fönstret till mej.
Föreställningen var så himla bra. Dom var så bra. Allt var så bra. Jag hade rysningar genom hela föreställningen.
När det var klart kom dom fram till mej, innan dom gick till sina föräldrar, och frågade vad jag tyckte.
Jag blir så glad när jag känner mej uppskattad. Jag har egentligen inte gjort så mycket för att dom ska tycka så bra om mej, jag har ju bara haft en lektion med dom, men ändå så tyckte dom att det är tråkigt att jag ska sluta nu.
Kanske kommer jag att bli en bra lärare trots allt.

Ungdomlig

Idag var sista dagen som jag hade den ena klassen som jag har haft under praktiken. Det var lite sorgligt även fast det finns elever i den klassen som verkligen tycker illa om mej, men det finns också dom som jag tycker bra om och som verkar tycka om mej också.
Jag gjorde en liten utvärdering med dom bara för att kolla av lite snabbt vad dom tyckte. Det var mycket positiva kommentarer så jag blev glad. Det som var genom gående negativt var att jag ska lära mej att höja rösten och säga åt dom att verkligen vara tysta, alla tyckte det utom ett par stycken, dom tyckte att det var bra att jag sa ifrån när det blev för pratigt. Det är inte så lätt det här med utvärderingar.
Den roligaste kommentaren jag fick var nog iaf att jag var ungdomlig. Jag kanske ska lägga till att det var i en trea jag var. Det innebär alltså att dom är två år äldre än mej. Så det är ju tur att jag är ungdomlig. Hade ju varit illa annars.

Nu ska jag försöka sova trots att det kommer att bli skit svårt med tanke på den lilla korta powernapen på nästan två timmar i eftermiddags.

Kamomilla stad

Jag är trött, på lite dåligt humör, men fram för allt trött.
Lektionen som jag hade idag gick iofs så himla mycket bättre än vad jag ens hade hoppats på. Alla grupper jobbade på och verkade ha ganska så kul förutom en grupp, men dom får ju skylla sej själva lite. Jag gjorde mitt bästa iaf.

Jag har tänkt en massa, framför allt nu i natt när jag tydligen inte skulle sova. Jag vet precis hur jag vill att mitt liv skulle se ut, vad det skulle innehålla, vad jag skulle göra och allt. Precis allt är genomtänkt. Det skulle inte heller vara så svårt att genomföra det, inte om jag tar det i små steg.
Men ändå gör jag inget? Jag lunkar på i mina vanliga spår och tänker att allt det där kan jag göra sen, jag ska göra det här först. Det känns väl ganska så dumt?
Det är inte så att jag är olycklig eller så, men det finns hela tiden det här andra.

Ipren nu och sömn

Söndag

Man kan säga att mitt lilla projekt har runnit ut i sanden. Det fick vingar och flög iväg. Jag orkade helt enkelt inte.
Sitter nu och tittar på en dokumentär om atombomberna över Japan. Det är i såna här lägen som jag mer än någonsin önskade att jag kunde uttrycka mej på ett bra sätt, men eftersom ordförådet tryter så blir min kommentar: FY FAN!

Sommar i sinnet?

Snart är det så kallade valborgslovet slut. Vad har jag gjort idag för att fylla lovet med kvalité? Ja om man räknar att en rejäl D-vitamin chock räknas till det så har jag gjort mitt allra bäst. Det var verkligen sommar idag. Helt fantastisk. Björkarna slog ut under dagen. Så från och med i morgon så kommer jag att se ut som en förkyld alkis i ett par veckor framåt.
I morgon ska jag ta tag i träningen igen,.den har gått lite på sparlåga i två veckor nu, men jag har köpt ett årskort nu så nu är det bara att sätta igång igen!

Jag satt och surfade lite förut och ramlade in på några pro ana bloggar. Det är hemskt. Jag tänkte på hur otacksamma dom måste vara och hur sne vriden världsbild och självbild dom har. Jag blir alldeles rädd när jag läser om det. Jag hoppas och ber att varken jag eller några av mina nära kommer att hamna där.

Jag tänkte ha ett nytt litet projekt i morgon. Kartlägga min dag timme för timme. Alltså ta ett kort en gång i timmen för att dokumentera dagen. Vi får se om jag kanske visar resultatet här i morgon. Men å andra sidan så är inte söndagar den bästa dagen att dokumentera.
Bild ett: Jag i sängen med frukost kaffet och DN
Bild två: Jag i sängen i färd med att läsa alla bloggar
Bild tre: Jag i sängen pluggandes
Bild tre: Alt 1 om det är fint väder: sittandes i solen Alt 2: Liggandes i sängen
Ja ni fattar systemet.

Nu ska jag sova så att jag får min skönhetssömn. God natt


Malin


image3


image4


Malin. Hon är den mest stabila personen jag känner, men samtidigt den mest spontana. Hon är den som gör allt det där som man skulle vilja göra, men som man aldrig kommer att bli av.
Malin är den som får alla männen på fall, som har ett hjärta större än universum och som är en av mina bästa vänner!

Kattfanismen

http://kattfan.bloggagratis.se/

Skapandet av detta är vad dagen har gått ut på. Jag är en av skaparna men officiellt sett så är jag bara en rådgivare, vilket inte är fy skam det heller.

Vi har även kommit fram till vad vårt kollektiv ska heta, jag tänker dock inte avslöja det utan ni får helt enkelt komma hit och titta på vår dörr och beundra Elles mästerverk.

Ost och kex och sällskapsspelande snart. Livet är bra nu!

Valborg och Första maj

Valborg:
Grill premiär och kubbspelande fick inleda kvällen. Vädret var helt fantastiskt och mysfaktorn hög. Det gick dock utför. Erik och Henke räddade kvällen genom samtalande och funderingar.
Vissa insikter borde man ha kommit till tidigare speciellt med tanke på att tankarna redan fanns, men nu har jag tagit det slutgiltiga beslutet och jag hoppas att det accepteras utan ifrågasättande.
Hade jag hållit fast vid mitt tidigare beslut så hade jag inte mått piss idag. Ångest är bara förnamnet. Det var så himla onödigt och dumt.

Första maj:
Först och främst ett stort tack till Linda som övertalade mej att komma ner till stan. Jag är så glad att jag kom. Allting får ett helt annat sammanhang och kanske till och med en mening.
Resten av dagen kommer att bestå av handbolls final. Skövde är ju i sm final. Lovely! Och en massa ånger och ångest från igår.

RSS 2.0