Drömmen

Jag tänkte att jag skulle redogöra lite kort för drömmen som jag hade i natt.

Jag var med i sagan om ringen och mesta delen av tiden gick ut på att ta sej ur den sjukt höga ravinen. (nej jag vet ett det inte är med någon sån ravin i filmen, men det var inte jag som bestämde att jag skulle drömma så här.) Vi gick där inne med våra svärd dragna och helt plötsligt började ett av svärden lysa blått och då vet vi ju alla vad som händer. Dom andra, lite mer andlingskraftiga, börjar då använda dina svärd som steg för att komma upp på ravin väggarna. Liksom kastade upp det en bit så att spettsen satte sej in i väggen och sen svingade sej upp allt högre upp och till slut när som kommit en bra bit upp så att mörkret täckte dom så stannade dom..satt liksom på svärdet. Jag däremot som inte är så smidig tittade mej omkring för att se vart jag kunde gömma mej och så hittade jag en liten grotta. jag gröp in i den. den såg ut ungefär som en cylinder som ligger jämnsmed ravinen. och det var lite lite öppet i båda sidorna. jag kröp iaf in. På den ena sidan så satt det massa svarta äckliga sniglar på väggen så jag ville inte sitta där utan jag satte mej mot den andra kanten. Då börjar orcherna, som i det här fallet visar sej vara min moster och nån till, komma fram ur mörkret. Samtidigt så dyker det upp massa söta apor som springer runt inne i den lilla grottan som jag var i. Det visade sej att dom var ute efter godisbitarna som satt på väggen, alltså sniglarna. Dom tjattrade med varandra och jag förstod vad dom sa men minns det inte nu. Men så kommer det iaf en apa och håller på att bråka med mej. Dra mej i håret och så. Jag försöker få bort den men den vill inte och i samma ögonblick så sträcker moster Kajsa in handen i ett litet hål som var precis bredvid mej..och tar tag i bilbältet som jag har på mej (?!)
Nästa scen ur drömmen så var vi hos min mormor, det var sommar och vi skulle bada. En av dom där jävla aporna sprang runt där för Kajsa hade "räddat den från ravinen". Ingen visste att jag hade varit där för det var som att jag var på den onda sidan. Linus min kusin var den enda som visste om det. Och antagligen så var siffran två väldigt viktig, kanske fanns det två ringar?! Iaf, för han frågade mej om jag tyckte om dom TVÅ aporna och sen frågade han om jag skulle köpa den där TVÅsisttssoffan.

Sov så klart alldeles för länge idag. Ingen träning och antagligen inget pluggande heller. Jag kanske hinner läsa lite innan fikan men jag är tveksam.
Jaja nu måste jag iaf hoppa in i duschen för att snart ta mej in till stan.
Puss

Kommentarer
Postat av: Sofia

fasen vilka softa drömmar du drömmer (:

ja, jag vet ju egentligen att jag kommer in, men man kan ju aldrig vara riktigt säker.

2008-01-25 @ 11:44:00
URL: http://sofiabengtsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0