Sagostund

Jag tänkte att jag skulle berätta en liten saga för er så här på morgonkvisten.

Det var en gång för inte så länge sen, en tjej som var ganska så snygg och smart. Egentligen så var hon helt fucking fabulous men hon hade lite svårt att tro på det själv. I alla fall, hon pluggade på universitetet och gjorde relativt bra ifrån sej, fram till dess att hon började läsa en kurs som handlade om vetenskapshistoria. Hon tyckte att hon följde med och hade koll på vad som hände, men så en dag fick hon en hemtenta som hon skulle skriva. Ivrig och lite uppsluppen satte hon igång med arbetet och resultatet, ja det var hon nöjd med. Mycket nöjd till och med.
Så hon lämnade in sin hemtenta och väntade spänt på resultatet, det skulle hon dock inte ha gjort, för när hon fick tillbaka den så hade hon ett stort fett U, med en kommentar som sa att det i prinicip var det sämsta arbetet någonsin.
Hon deppade så klart ihop och tyckte att hon var värdelös och hon tyckte att världen var ett pissigt ställe. Men så samlade hon ihop sej och ändrade i sin hemtenta så att hon skulle få G tillslut. Hon slet som ett djur och arbetade både dag och natt och tillslut så var hon klar. Hon tyckte att det var ett helt okej arbete, inte lika bra som det förra, men hon var ändå ganska så nöjd.
Så hon skickade in hemtentan igen och väntade återigen spänt på resultatet. Inte heller den här gången skulle hon ha gjort det för även nu fick hon tillbaka tentan med ett U. Visserligen stod det att det var bättre än förra gången, men det var fortfarande inte bra nog.
Hur ska det gå? Ska hon någonsin inse att hon är fucking fabulous när allt bara går emot henne hela tiden?

Kommentarer
Postat av: sanna

du är fab!!! utropstecken mitt i natten. du har bara haft lite osis på ett litet kiss-moment. det betyder ju inte att du är kiss. fattar du den geniala liknelsen? godnatt och kram!

2008-11-15 @ 01:24:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0